Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Ќе има..Гледав во Шпиц во прогарамат :D

2. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Мики и Иван се тотално комплетни изведувачи.
    Се што треба да има еден пејач го има во нив.
    Глас, талент, шарм, харизма, убавина, се нај најдобро..
    Они двајца ми изгледаат како многу културни и скромни дечки, цврсто стојат на земја, во секој поглед ми се свиѓаат, извонредни се и двајцата.

Сите машки беа добри денес, далеку подобри од девојките и мислам дека ќе биде фер ако и вечерва испадне некоја од женските.

На butterfly.93, Forgotten и velesanka им се допаѓа ова.
  3. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Ја уклучив компјутер да кажам дека Иван ми беше многу, многу, многуууу добар. :clap:
    Јуле везе си нема а и чудно звучеше, Иво е добар ми се свиѓа, а Викор НЕ! и тоа како пееше тоа ПИПООООООЛ. (знак прашалник?), Нико беше предобар, ми се чини ни нота не згреши. На Биле и кочеше гласот на тоа ГЕЕТ БЕК. А Мики, предобар, како му текнало да ги измени строфите, многу ми се засвиѓа. А Хикото (?) не се сеќавам. :call:

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  4. angelce1

angelce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    234
    Јас мислам дека нема,барем не Мики...Тоа е во карактерот на човек...А Мики е скромен,баш затоа и најмногу ми се допаѓа од сите нив
    МИКИ МИКИ МИКИ МИКИ МИКИ МИКИ МИКИ
    (хахха,како некоја тинејџерка сум) :lol:

5. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    А шо кажала Ивана иронично за Мики ???

6. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Едно големо БРАВО за сите особено за Мики и Нико!

За стајлингот стварно трепките на Иванна...(да не коментирам другите пред мене се си имаат кажано ;) )
    А очилата... :D На Христијан стварно некако не му личат, ама затоа кај Билето ептен беа вклопени со стајлингот, а стајлингот со песната. добро е што беше во патики па повеќе скокаше :lol: Розевките чорапки на Јулијана :rofl: хаха инаку мене ми се допадна тоа со плочата некако интересно беше а па и таква си е вечерта малку необично :)

За пеењето за Нико и Мики немам зборови :x Нешто најдобро вечерва! И другите беа добри но овие двајца ме оставија без зборови :x :) :bow:

7. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Вечерва само еден успеа да ме допри како и секогаш МИКИ :bow: капата веќе одамна е симната :clap: Сите други ми беа добри, но некои други настапи ми се допаднале повеќе. И на Јана овај настап мислам дека и беше еден од најдобрите. Во секој случај не е лесно да се пеат Битлси па затоа пак ќе кажам дека во главно сите беа добри и да не заборавам да спомнам дека Христијан исто така беше супер вечерва за разлика од претходните негови изведби.

8. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Не деават Коига исјата паѓаат а пишува дека ќе дават..Не ми е јасно :?:

9. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    уф навистина некој од нив се предобри :rock: епа вака Иван беше предобар го пушти оној мокен глас (нека поваркаат со идолов за да си го слушам во живо :lol: ), Мики на почетокот не го примекав но моето мислење за него го сменив 100 % :clap:, Нико малку ме наежи а тоа нешто ретко може да ми се случи :D ,Билјана не го забележав добро пејањето бидејки се воудошевував на стајлингот :inlove: другите ми беа средно добри :) инаку мора да кажам дека повеке ми се допага верзијата на Иван отколку на Јуле од hellp :D и така сега нема да учам туку ке им држам среќа на моите фаворити да поминат па нека ми држат среќа тие мене утре на тест :D :D

10. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    а што кажа иронично Ивана? баш ме интересира јас и не ја регистрирам многу, па и не приметив што искоментирала.

11. Lizza

Lizza Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    17
    Билјана ме разочара вечерва, стајлингот и беше супер, ама пеењето...

На SpaceGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    За Нико,Иван и Мики исто немам коментар,најдобри се!
    Јана си ја сакам оти ми е мног убавка,весела и харизматична и за нејзини години супер пее,подобра е од другите две.
    Биљана,како што имам кажано не ме бендисува,не допира воопшто до мене,нема харизма.
    Ивица и Дејан се добри,сите настапи им се солидни,ама некако не се приметливи,незнам зошто.
    Кико а почетокот ме нервираше многу,ама детенце е уште,затоа е таков.Инаку не е на ниво на идолот што се однесува до пеењето.
    И Виктор-просечен пеач,може само да се снајде во песните на Џастин,друго ништо не може да пее,малку како неписмен ми делува,нема речник :)

13. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Веројатно не ја смениле програмата, од пред неколку понеделници место лисјата даваат вести, а епизодата на лисјата ја емитуваат друг ден .

14. aliciakeys3

aliciakeys3 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    21
    Иван-одлично,што би рекла Калиопи нема да го коментирам веќе твојот глас :D
    Кристијан-мало лигле,за прв пат ми се допадна,на изминатите гали ми бесе катастрофа,лигле со педерски глас.
    Јана-супер,мн ми се допадна.
    Дејан- едноставно не ми е за мацедониан идол,нема стил,обичен ми е,добар беше вечерва.
    Ивица-уживам кога го слушам,секогаш точно ги пее песните,не фалшира.
    Јуле-и таа прв пат ми се допадна,убаво испеа,стајлингот и беше одличен,а во однос на плочата прочитав коментар :Да не е во мода плоча на глава? |( ....значи за на сцена имаше одличен стајлинг,не споредувајте стил за во град и за сценски настап.
    Нико-убила га романтика :D шала нормално :rofl: одличен како и секогаш .
    Билјана-мн си ја сакам уште од почеток,ама вечерва некако слабо,мн тивко се слушаше,и одличен стајлинг мн беше слатка.
    Виктор- незнам Виктор,некогаш ми пее мн убаво,некогаш не го разбирам што пее,можеби треба да поработи на дикцијата.
    МИки- совршено :clap: само мислам нема смисла секогаш да е последен :?:

15. angelce1

angelce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    234
    Се моли велешанка да каже што кажала ИваННа иронично за Мики
    Однапред благодарни :emo:

16. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Ja цело време гледав ништо не слушнав?

17. MoDeRnA

MoDeRnA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    50
    рече да не трошат пари да штампаат пари за плакити на мики, и дека го имало дури и во супермаркетите се делеле такви ливчиња

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ И што има тука ИРОНИЧНО?

19. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Мики најубаво испеа од сите вечерва..ме наежи :$

20. MoDeRnA

MoDeRnA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    50
    и мене не м е јасно, ако мислевте на тоа јас само тоа слушнав да искоментира :^)