Џабе радување, го зезнаа Кико, колку да стават некого, нека испаѓа Јуле сега, само ако испадне Билето, а што значат Срцињава? да не испаѓаат двете? Ете Јуле испадна, и посакуваме се најубаво понатака.
ПА НЕ Е ФЕР, ХРИСТИЈАН СЕ ИЗВЛЕКУВА ВЕКЕ 3 ПАТИ ЗАРАДИ ТОА ШТО ГО ГЛАСАТ ПРВООДЕЛЕНКИ СИ ЗАМИНА И БЕТИ ..НЕ ДЕКА ЈУЛЕ БЕШЕ НЕШТО ПОСБЕНО АМА ПОДОБРА Е ОД НЕГО..И СЕГА САМО 2 ДЕВОЈКИ ИМА И СЕ ЗНАЕ ДЕКА МАШКО КЕ БИДЕ ПОБЕДНИКОТ... АМАН ОД ОВОЈ КИКО МНОГУ МИ Е АНТИПАТИЧЕН
Мене ми е скроз ок тоа што сега се само Јана и Биле, заслужуваше да биде тука и Бети, но ете знаеме кој незаслужено го фати нејзиното место. Машките се подобри од девојките.
Епа коа не ги бива ко машкиве што да правиме? А и многу ми е смешна таа поделба, ако сум жена значи дека треба да гласам за мажи и да ги мразам жените или обратно? Смешно навистина... како што кажа Еми, во право е, и љубомориме и гласаме за мажите од пуст хејтеризам кон неа и кон другите девојчиња yea sure! Јуле испадна, така и требаше според мене. Време и беше, да биде презадоволна од тоа што го постигна, инаку изгледаше убаво вечерва за разлика од другите гала вечери.
Абе и на Христијан шо му праат секад коа си иде некој и него го седнуваат :/ А Јана секад проаѓа а све лесни песни си бира такви лигави многу ми е таква лигава уфф. Добро заврши вечерва за општо добро,малце по малце ќе отпаѓаат сите ко крушки најгласаниот ќе остане трпениее ќе отпаднат и другиве шо не ги сакаме хаха
Вечерва добро се покажа Христијан(не требаше да седни воопшто на тоа столче)мислам дека овај настап му беше најдобар-во претходните претставувања беше малку"уфилман"и искрено не е мој фаворит но добро е се спушти на земја и истотака се подобри и во пеењето.Браво за Кико.А за девојката со "Најубавата Насмевка" Goodbyeeeeeeeeee Конечно нема да те гледаме
Јас пак неможев да ги гледам јана Кико и Иван оваа вечер и почнав да гледам кога почна да пее Ивица. Ама ајде сигурно уште утре ќе ги има објавено настапите на сите на јутуб а и по фејсбук профилите