Да прашам нешто,малку е можда оф топик.Да не знае некој фустанот што го носеше Иванна од каде е? Денес случајно погледав малку,инаку не ги следам идоливе.
http://www.youtube.com/watch?v=yxV4RtO5uHs http://www.youtube.com/watch?v=iie5rq1jLlo леле која уживанција!
Следниот понеделник сакам да испадне Христијан или Дејан! А Мики и Иван до крај! Најдобри гласовни способности имаат. А во оваа група може да се вметне и Виктор Од женските Јана Најсупер е и секогаш одбира позабавни песни што мене ми се допаѓа
Туу ама е активна темава!! Инаку многу помило ќе ми беше ако испаднеше Кико, ама таа е. Трет пат седнува на столчињата и пак продолжува понатаму. Не знам .. А некако Билјана не ме бендиса. Воопшто не и се слушаше гласот, дали не и беше погодена песната или до озвучувањето беше проблемот, ама важно .. И навистина нема текст во песната. Мислам дека и е грешен изборот. А ако е до озвучувањето би требало да има проблем и со другите, не само со неа.
Не е за Емилија туку за Билјана и го згрешиле името по грешка напишале Емилија Ѓошева наместо Билјана Ѓошева ....
Со екс-ју тема на вечерта во понеделник мислам дека Виктор дефинитивно ќе покаже колку добро пее. Едвај чекам<3
Мики објави на фејсбук дека можеби наредната гала ќе ја пее "Све још мирише на њу" од Парни Ваљак. Ако се одлучи за неа, супер избор и воопшто не се ни сомневам како ќе ја отпее. Мики
Инаку кај Иво ме нервираше што наместо Why she HAD to go... пееше со HAVE. Јбг, приметувам детали, ама и ова не е баш мала грешка.
Инаку јас си гласам ама не за нив туку за Иван Раденов и за Виктор а машките нека си гласаат за девојчината...
Mене Билјана поубаво ми пее од Јуле и поубаво изгледа Јуле беше добра само кога ја пееше од Аlica Keys Fallin' потоа се изгуби некако Билјана единствено до женските заслужува да остане до крајот
Добра вечерр девојки.Абе јас не можев да го следам идолов,проследив некои од настапите на идолите на youtube неможам да го најдам настапот на Дејан,сакам да го изгледам нешто ми го фалат дека бил етен Топ.Ајде url ако може некој Благодарам