Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    <object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QgP5koKB2ss?fs=1&amp;hl=fr_FR&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QgP5koKB2ss?fs=1&amp;hl=fr_FR&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>

Леле дури денес го слушнав Мики стварно добро ја испеа песната!!! Немам коментар, совршено!
    Сакам многу и другите да ги слушнам бидејќи вчера немав можност, така да доколку најдете видео по интернетов постирајте :D
    А иначе за следната недела баш супер што ќе биде екс-ју, мислам дека ќе биде интересно.
    Can't wait!!! :D

2. AnoreXic

AnoreXic Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    7
    Според мене, Мики воопшто нема потреба ни да пее било што :) може да си мрмори мммММММммммМММмммМММммММММмммммм и пак неговиот настап ќе биде највпечатлив и најмолозвучен за уво :D

На ive.miki му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Екс ју ќе пеат???
    Тооооооооооооооооо
    Ќе треба да се стави доста кредит пошто на екс ју песни сум слаба, ќе се утепам од гласање
    Ако некој ми ја испее Uzmi me kad hoces од Црвена ЈАбука ќе бидам многуууу среќна

4. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Абе ајде нека ги стават видеата од вчерааааа, не е фер :(

5. SpaceGirl

SpaceGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    25
    Да бе стварно на одредини видеа ги има....Дејан неможам да го изгледам :(

6. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Го има само Мики од вчера, друг никој :(

7. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Ај некој ако му е френд на Виктор на фб нека му предложи да ја пее Бацила је све низ ријеку, мислам дека тотално му одговара. Мене уште ме нема прифатено за пријателка :( Само добрата работа е што успеав да му пратам френд рикуест бар на еден од трите профили :)

8. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Зар три ги има?? :!: OMG!

9. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    123
    Леле а де некој нека ставе линк од Виктор од в4ерашниот настап, на youtube не можам ниш да најдам само еве тука од Мики што има ставено, никој друг не можам да најдам зш така?

10. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    На 90210 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    123
    Фала KalaV, отвара, отвара...

12. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
  13. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Како се викаше песната од Битлси што ја пееше Иван?

14. ElenI777

ElenI777 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    125
    Според мене,а и верувам според мноооогу други Мики највеќе заслужува да победи...Типот е неверојатен човече,јас кога го слушам се наежувам до даска,тоооолку ми допира гласот во срце,никогаш не ми се десило такво нешто...каква боја на глас има,предобар е,се надевам дека ќе има успешна кариера ако биде македонски идол,па и ако не се деси тоа :)

На anastasija85 и ive.miki им се допаѓа ова.
  15. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    да се само цитирам :lol: знаев дека ќе испадне таа, а другите што седнуваат на столчињата им се само дисциплински и да работата повеќе, биле мојот фаворит лошо ме изненади!
    иначе пишував тука на форумот и кога видов во тв право на плочата и иизреагирав сама на глас иииих :o :o :D

16. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Денеска единствената пауза што ми беше, беше резервирана за Идоливе.

Ми отпадна идолот :( Штета навистина, навистина Јуле си ја сакав иако никој не ја бендисуваше друг, мене ми пееше убаво, ми беше мила и харизматична... Песната преубаво ја испеа, и стајлингот ме бендиса, штета навистина.

Позитивно бев изненадена од Дејан - многу убаво ми испеа. Иван, Мики, Нико - стандард, не сум ни компетентна да ги коментирам, ежење до крај. Ивица и тој беше добар, малку ги згрешаваше зборовите, но добар се на се. Биле не ми беше ништо посебно. Кико ниту сега не ми пееше убаво не знам зошто. Мислам дека крајно време е да си оди дома.

И она поради кое скокнав од среќа - кога разбрав дека следна гала вечер ќе се пее екс Ју. Е сега да се нафати некој да ја пее Све још мирише на њу (по можност Иван, Нико или Мики) и да се скренам од среќа :D :D .

Ако не одберат преубави песни, уште еднаш нема да ги пуштам да ги слушам најозбилно. Овде барем има можност да се одберат песни кои здив земаат, песни на кои сите сме имале некои посебни моменти, затоа што ретко во нашиот живот да нема некоја екс ју песна која значи премногу. Затоа имам навистина големи очекувања за следната гала вечер. Мора да бидат совршени!

Што сакам освен горенаведенана песна да се пее...

Riblja Corba -Pogledaj dom svoj andjele
    Riblja Corba - Lutka sa naslovne strane
    Tutti Frutti - Stvari lagane (Оваа ако ја одбере некој ќе го мажам :lol: )
    Oliver Dragojevic - U ljubav vjere nemam
    Сите од Џибони (Libar, Zedjam, Mirakul, Tempera, која и да е од него)
    Сите од Балашевич
    Indexi - Bacila je sve niz rijeku
    Crvena Jabuka - Nekako S Proljeca
    Zdravko Colic - Ti mozes sve, al jedno ne
    EKV - Ti si sav moj bol

Можам да пишувам до утре, ама доста се, имам уште 50 песни кои ги сакам, темава не е за тоа :lol:

Значи ако ми одберат некоја чкљ песна, стварно уште еднаш нема да пуштам да ги слушам, ниту ќе слушнам некоја нивна песна ако излезе.

На Victorya и pink4ever им се допаѓа ова.
  17. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    24.015
    http://www.youtube.com/watch?v=8PZWGGkrMCk
    Еве оваа беше. :)

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Mожно е Мики да ја пее. Така барем напишал на профилот на ФБ. Ама уште ништо не се знае, јас му ја предложив Бацила је све низ рјеку од Индекси, оригиналната верзија, пиша дека и таа му била во план, но не се знаело. Мислам дека Све још мирише на њу ќе ја пее :)

На Sparks му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    аууу стварно ексс ју ќе се пеатт?? одвај чекам да видам шо песни избралее :)

20. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Хехе и едната и другата да ја пее, не се сомневам дека ќе ja испее така да таа песна да ја пуштам на рипит едно петшеесет пати :)

Убава песна си му предложила, и јас погоре ја напишав... Епа чекаме Понеделник тогаш да не ежи Мики, не се сомневам дека која и да ја одбере ќе ја испее топ...

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.