Го седнуваат затоа што дечињата што го гласаат мислат дека собрал најмалку гласови и секој нареден концерт пуштаат се повеќе гласови. Бизнис.
Ах ако е за така па сите до еден ќе треба да ги седнат. Ептен се замислуваат како кој знае кои ѕвезди да се,а дали пола од нив ќе успеат да се пробијат! Па сетете се само на М2 колку од нив стнаа ѕвезди??
Мики и Билјана дефинитивно.Еден од нив двајца треба да биде идолот.Некако ми се издвојуваат од другите.Нико исто така е добар а и Иван да не го изоставиме А некој можеби знае што ќе пеат Мики и Билјана?
Ние секоја недела викаме редно е да си оди, и на крај гледате си победува човекот Пу, пу не дај Боже (смајлиштосекрсти)
Кико^^ ♥ Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ ♥Кико^^ и никој друг ♥ од профилот на кико лелеее луѓе, девојките ќе се самоубиат така ми изгледа ова на ѕидот!
Абе речите шо ќе речете, ама Кико си е најдобар Еве зашто знам дека Идолите ги читаат коментариве му испраќам една гушка
Ја не сум во тинејџерски години одамна, ама оној Виктор е неодолив, ненормално секси! И дечкото знае да пее и има убава боја на глас. Он поминува како идол не само тука, него и било каде! Може еве и опклада да ставиме дека он ќе биде идолот
И јас се кладам на него ( на Виктор мислам). Причина? Затоа што младите гласаат, а младите немаат појма од музика ( со исклучоци нормално), што го заклучивме и од темите за Бибер и Гага, од концертите на Тони Зен, Слаткар, Јован и компанија.
Јас се надевам некој со силен односно моќен глас (читај) Нико, Мики или Иван ќе ја испее Ostala Si Uvijek by Miso Kovac.
Хаха и јас не сум веќе тинејџерка, ама за Виктор се однесувам како таква. Само го манјачам на фб Да ти кажам искрено се плашам дека нема да биде он идолот, некако му падна популарноста. А иначе Нико е тој кој што се поставува како да е над другите. На фотосесија каснел два саати па уште сакал и прв да се слика. Многу ме нервира некако. А на галата па он заплакал...ау се пренемага нешто
никаде во постовите не сретнав што ќе пее кико.а бидејќи ги немам идолите за пријатели на фб да си прашам тука за него ако знае некој.и секако за мики дали дефинитивно се знае што ќе пее.фала
Да, и ја мислам дека Нико малце превише се цени себеси дека као он ептен топ пее( а не дека не) , ама со тоа фаците плачливи со ги праи и занесот во кој влага, пун со емоции..мене не ме пали..он ми е баш од оние типови со пишуваат поеми, и што длабоко филозофираат..не ми е идол..