Виктор просто- ме иритира. Мисли дека постигнал слава на светска ѕвезда, дека којзнае што постигнал. Ок е да ти се крене самодоверба, ама се треба да биде во граници. Секоја ѕвезда треба да знае да биде умерена. Не го следам многу Идол, ама Билјана ми е многу оригинална (иако имам забелешки за карактерот, премногу ја истакнува темпераментноста). Како и да е, таа има се’ што треба да има македонскиот идол (мое мислење). Мики има феноменален глас и е многу скромен, но не е специфичен и мислам дека поради тоа нема да успее
Почна А1 Ексклузив, вперете ги очите и ушите во Јуле многу ме интересира што ќе кажува хахаха едвај чекам!
лелелел на о0ваа главата не и е измиена уште и е права косата и мрсничка на некои делови, мххмхмхмм едит мислев на јуле гледајте еден на еден
Мики е специфичен баш поради тоа што е се што треба еден млад човек да биде! Настрана тоа што најубаво пее и најмоќно ја изнесува песната на сцена, според мене е и човек со прекрасен карактер- приземјен, скромен, (многу битно) религиозен, шармантен, интелигентен, културен, воспитан, силен и снажен, а сепак чувствителен и нежен. Овде се бира идол-што значи освен добар глас избраниот идол треба да поседува и вакви благородни особини.
Хахахаха се фати у лага! Она вика и се свиѓало фустанчето Андреј вика баш тоа не! Одбивала да соработува.
ХАХАХХААХААХАХА,Виктор моли на страната негова за повеќе фанови. Видете и самите http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 6423568761
Ама не мора да значи дека он ја праел и дека он молел за фанови може тоа негов фан го праи така мислам јас и онака страницава на фб освен тоа што потсетува на бројот за гласање ништо друго не помага. Да беше на неговиот личен профил ајде де да речеме он моли,ама вака..не.
хмм...можеби и не е напишано од него Се си бива Инаку сега се гледа интервју Да видиме што ќе ни каже Јулето
Девојчево само ми го потврди мислењето дека со право испадна. Новинарите требало да истражат Па ти треба да им дадеш повод, а не само за себе ќе си зачувам, не кажувам, па за што да истражуваат? Ни малку мистериозност нема, не е ни малку интересна, сосема просечна девојка.
Која најубава насмевка бе ај не може цела вилица да и искочи најнападна насмевка да, не и најубава. Дискреција нема во насмевкана
Хммм до пред една недела читав тука тој пишеше... чудно... А иначе читајте ја оваа група http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 6807064515
Аман, еве сега ја гледав Јуле. Значи според мене ваков карактер не може да биде ѕвезда. Лејди Гага да си била пластична- она не, епа Гага ќе си биде пеачка- а она не Без навреда на оние кои и се фанови на Јуле, прво однесувањето, комуницирањето и прифаќањето предизвици и промени треба да си ги среди Новинарите да истражат зашто она била повлечена. Па повлечените не се интересни, туку оние кои брануваат ,
Не ми е јасно што гледаат во Христијан..Шо има некои девојчиња ама се запалилее ко којзнае што да е !! По лигава и арогантна особа од него сеуште немам сретнато. Има 19 години а се однесува како 12 годишно дете..Не личи !! Едвај чекам да излегне, и мислам дека не пее нешто посебно