Хахахахахахах и вика: Кажи си нешто за себе и сестра и: ``Не можам не сакам ахехахахахехеахаха``. ОМГ
Билјана Виктор и Иван како најдобро да ја прокоментираа Мислам стварно и тивка делува а и таа се согласи со коментарите на горенаведениве Сепак и јас ќе се сложам дека тоа е карактер
Оф леле, се изгуби цела, колку е само контрадикторна. Не била толку повлечена, а седела нон стоп во соба. Биле семејство, ама она најмногу со Еми само се дружела...
Леле бреее, не знае две реченици да сврзе!! - Навистина зборуваше толку на телефон? - Па колку сите, толку и јас. - Е па зошто Дејан така те издвои тебе? - Па не знам, можеби се пронаоѓа...
Се надевам дека врчер Јуле ќе го чита ова па така топло и препорачувам нека поработи малку на својот речник очаен е
Значи горе долу се знае што прашања ќе им постави Жаре, па како може да не се спреми. бар две три реченици да сврзеше ко што треба. А за сестра и немам коментар хахахах Тоа дека се гледаме во среда значење за интервју со тој што ќе испадне нареден пат.
Најдосадна емисија со идолите до сега . Ај што не знае да сврзе 2 реченици , јас мислам дека она нема појма што збори . И немаат смисла речениците . Убаво кажавте погоре , не е интересна , мистериозна ..
Е добро де, голема работа, дали среда или понеделник. Ама кажа барем дека и според неа Мики и Нико се најодбри вокали
Бидејки не ја гледав емисијата незнам дали е точно.Едни ми рекоа дека во понеделник било велгиден и затоа ќе било во среда + дека Жаре кажал на емисијата дека ќе има во Среда .. :// Ај сега ќе прашам и некој од идоливе бидејки морам да знам дека имам карти за следната гала вечер ..
Жаре рече се гледаме со наредниот идол во среда,се мисли на наредниот испаднат идол. Во понеделник си се стандард галите. Јуле две реченици не знае да сврзи,катастрофа интервју.
^^ хахха аман те бе жени, толку ли беше лоша Јуле што никој не ја фали?! (не гледав, а гледам и дека ништо не пропуштив) И што е ова со идоливе? Од овие што испаднаа никоја не знае да сврзи две реченици саглам! Едит: Во понеделник е галата, Иво после консултација со Скендероски ќе ја пее Ако има Бога од Бјело дугме!!