Карти нема во продажба никаде, и затоа оваа информација не ти е точна, од каде и да е. Картите не се купуваат, само идолите си имаат своја публика, и евентуално преку фон или некој таму близок да дојдеш да карта. А да купиш нема. Поточно легално да купиш нема.....е сеа ако некој што дошол до карта па ја продава, тоа е друго И срцето за тие пари е, благо кажано мизерно
Има 3 начини да се дојде до карти: -Ако се знаеш со некој од А1 или со учесниците, па да ти даде карта или пак некој што има да ти продаде на црно. -Да го купиш срцето и да земеш 2 карти. -На фб има една страна Много Забава и таму има наградна игра да собираш лајкови и ако си во топ 3, 4 или 5 ќе ти дадат карта.
Вчера си дојде другарка ми од скопје..на факултет е таму и работи на една анкета...го сретнала христијан овие денови низ град и таа фино-лепо отишла да го анкетира како и секој друг човек ...му пристапила нормално ама се правела како да не го знае кој е и кога го прашала дали ке одговори на анкетата овој направил некоја арогантна фаца и и рекол Не ДАВАМ ИЗЈАВИ!!!! аххаха а анкетата се однесувала на нешто сосема 5то....замислете сега која ароганција ја има кај него....уште толку му стана антипатичен... изгледа се навредил што не го препознааа хахах
Се изнасмеав, посебно со тоа бујрум нА јајца хахахаахах Е баш им е интересно , си се забавуваат Нема да сум во можност да ги гледам утре, ама ајде затоа е тука фемина. Мислам дека ќе биде една од подобрите гали.
Виктор пред малку објавил што ќе пее http://www.youtube.com/watch?v=CsekEhp-yEo ама незнам колку е сигурно
Помоќно? Па знаеш ли колку тешка песна е оваа и кој глас ќе треба да го извади? Баш ме интересира дали ќе успее да ја отпее како што треба.
Признавам дека не се разбирам многу од музика ама повеќе би сакала да го слушнам да пее нешто од дивље јагоде или индекси или парни ваљак
Едно е што сакаме ние, друго е што можат тие да пеат, трето прашање на вкус на сите не може да им се допадне секоја песна што ќе ја изберат идолите.
Виктор никаде не напишал дека ќе ја пее таа песна. Некое девојче му ја објавило на ѕид и го прашува дали таа ќе ја пее.. А он пишува не кажувам, погаѓајте, што и не мора да значи дека ќе ја пее оваа песна
Нико ќе ја пее Молитва од Марија Шерифовиќ. Не се сомневам во тоа дека ќе ја испее поубаво од оригиналната верзија.
Нико бре човече!! Вистина е ова или се зазаш?? Не е први април... Па нели понеделник е екс ју вечер?? А Молитва не е екс ју песна....или мене меморијата ме лаже... Значи првиот впечаток за Нико ми беше дека е глуп човек плус атипатичен ми е в крај, а уште ако ова е вистина јас ќе почнам навистина да верувам дека тој е глуп човек.
нико човеку ме разочара,ме нервира твоето филозофирање,стварно вреиш ама сега ќе бидеш даун оваа гала вечер. own: own: знае некој мики што ќе пее?
Човек што сака да филозофира е глуп?Стварно не сум го знаела ова,ќе си го запишам. А која сака тој ќе ја пее,никој не може да му забрани.Плус молитва е прекрасна песна,верувам дека совршено ќе ја отпее.