Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Не мора да бидиме стручни за да знаеме што е ЕКС ЈУ . И воопшто не се работи за тоа која песна најмногу му одговара Нико имадобар глас и скоро секоја песна му одговара, но правила се правила.

2. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Не се возбудуваме само ДИСКУТИРАМЕ дека не е во ред. Тие треба да се возбудуваат затоа што Нико овој пат ќе го изгуби мојот глас ако се дели од другите. Мене ич не ми е гајле дали тој ќе победи или не ама него и на сите останати таму треба да му биде.

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    А добро, сигурен е изворот од каде што се дозна дека дефинитивно ќе се пее единствено екс ју?

4. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Ние сме НИКОЈ И НИШТО :clap: :clap: Алал да ви е!
    Се најдоја еден двајца да си го кажат мислењето за Нико и одма не исплукавте. Браво, така треба на форум. Никој да не се почитува, се да се гази! Само така.

Па да не беа гласовите од тие кои се никој и ништо сега идолите ќе беа никој и ништо. И вашиот сакан Нико ќе беше никој и ништо и во понеделник ќе седеше дома пред тв и ќе ги гледаше останатите финалисти.

Ај тој што се филма и се замислува некој и нешто туку и фановите негови се такви. :o |(

Едит: За да знам што е екс ју, не ми треба никаква стручност. Сите знаеја што е само Нико се прави паметен.

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Ама ти гледаш тв?? Па на А1 од кога кажуваат дека е екс ју вечер!!

6. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    А од кај знаете точно која песна кој ќе ја пее, мислите сигурно тоа што го објавиле на профил ќе го пејат? Можат и да се предомислат и намерно друга да одберат за да биде изненадување.

7. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ Па ме газиш - ќе те газам, единствено е.
    Мада не е газење, туку е обична дискусија, доколку не се сложувам секако дека имам право да си искажам свој став и мислење.
    А твојот пост беше повеќе ПРОСВЕТЛУВАЊЕ.

Не, јас сум од Индија. Нема А1 кај мене.

8. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Остани таму, ќе то го пратиме и Нико наскоро. И добро е малку да се просветлиш.

9. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    па досега се што пишале на профилот дека ќе пееат тоа пееле но се е можно. :D

10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Абе секој со свој вкус, кој го споредува со тие ѕвездички? Се работи за идол не за пејач никнат од нигде или од М2 продукција. Нико, можеби вам ви е фаворит мене не ми е,секако дека вие ќе речете којзнае како пее јас ќе речам не пее којзнае како. АМА што го споредувате со нив, чекајте бе луѓе не стана идол чоеков ? Ги заборавате Иван, Мики? Па и Виктор? Нико е во стил: ја можам се да испеам и никој ништо не ми може. Слободно можам да кажам дека станува полош и од Христијан, што он е арогантен, дигнат да ама кога му викаат ќе пееш пр. евергрини ПЕЕ а не ко Нико викаат ќе пееш ЕКС ЈУ он вика не бе Молитва ќе пејам кој те врти работава! И да, ЕКС ЈУ вечер ќе биде.

На WhiteAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Нема да реплицитам, иако можам доволно дрско.
    Не сакам да се спуштам на такво ниво, не ми доликува. Добро ќе ти дојде малку да се научиш да почитуваш туѓи мислења, а не секаде да бидеш главен просветлувач.

12. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Полека со провокации..држете се до темата во спротивно постовите ќе бидат избиршени ;)

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  13. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Морам да се согласам дека штом е екс ју најт, треба да се пее екс ју. “Ако истраеш“ е МАКЕДОНСКИ ЕВЕРГРИН, не е екс ју, за Молитва веќе знаеме. Баш Нико и Билјана се мои фаворити од почеток, нема да мудрувам или да се карам што не избрале песни според правилата, тие си знаат најдобро. Заради тоа јас нема да ги сакам помалку, само ќе искоментирам дека не е правилно. Толку од мене. Па со среќа нека им е.

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  14. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Значи за глупости се карате за идоливе а тие не ни знаат дека постоиме мислам не сме му роднини да ги браниме ни бранам некој ни ми треба само си го кажуваам моето мислење мислам во ред е да имаш фаворит и се ама да се тепаш за нив не вреди ??? Секој различно гледа на работите . ;)
    Форумов е создаден за секој да си го каже своето мислење а не за сите форумџики да се истепат меѓусебно.
    Поздрав и се најубаво ;) :* :hai:

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.184
    Јас не кажав дека Јана ми е фаворит или слично. Само кажав дека и она да остане само нема да биде нешто трагично. Мада, кога ќе размислам, и нејзе би ја тргнала и само машкиве нека пејат веќе |( , девојкиве не се ништо посебно.

16. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Утре ќе има гостин на Идол, пејач од Србија. Ајде да не ви го откривам изненадувањето :)

17. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    според тоа што го прочитав претходно од вашите мислења, и тоа што го разбрав дека нико ќе ја пее молитва а билјана ќе пее македонска песна од 78 , сепак билјана не треба толку да се критикува бидеејќи ако песната е од 78 значи е од бивша Југославија така да е Екс ЈУ песна. А за нико и јас како негов голем обозавател од бт уште одма ќе кажам дека нико со тоа што ќе ја пее молитва (така Колку што разбрав) ја утнал работата и си дал поголем процент на веројатност да испадне. Исто така со тоа се покажува како не принципиелна личност, што секој пејач мора да биде,односно секој професионалец. епа на овој начин тој се покажува како непрофесионалец и неколегијален и не фер во целиот натпревар наречен ИДол. бидејќи песната НЕМА НИ Е ОД ЕКС ЈУ. И ОВОЈ ПАТ ЌЕ ГЛАСАМ ДВА ПАТИ ЗА МИКИ И ЗА ВИКТОР А НИКО НЕМА ДА ДОБИЕ НИ ЕДЕН ГЛАС, БЕЗ РАЗЛИКА ДАЛИ ЌЕ МЕ ИЗВАДИ ОД ЧОРАПИ СО МОЛИТВА ИЛИ НЕ. :) :D

На Neytiri и 90210 им се допаѓа ова.
  18. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    А од кај го знаеш изненадувањето? , немој сега да ни кажеш дека работиш во А1 :D

19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.109
    Јас не се сомневам дека Нико прекрасно ќе ја отпее песната, меѓутоа не спаѓа во тематската вечер. Ова му доаѓа како на училиште имате писмена по македонски на јасно зададена тема, а тебе ти прдне да си пишуваш за нешто друго. И составот најубав да ти е, нема да имаш петка пошто не е на темата. И тоа е тоа.

На ViKtOrIjA21 и Neytiri им се допаѓа ова.
  20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    луѓе форумот не е за карање, нормално секој ќе си го кажи своето мислење..секој си има свој фан,ама да се тепаш за него не вреди ;)