Точно неточно ова на фејсбук што не би ме чудело и да е местенка се гледаше дека беше самобендисан ептен и сега е ама се смири .
лажно профили има колку сакате. кико не би стиснал лајк на нешто такво,ама хејтерите нема што да прават и се занимаваат со лажни профили.
Јас верувам дека би стиснал. Се гледа од километар дека е многу самобендисан, а како Нико може само да сонува дека може да пее. Кога нема почит нека стиска колку сака. Како прво треба барем малку професионално да се однесува и коментарите да си ги задржи за себе. Верувам дека на добар дел од останатите учесници им смета однесувањето на Христијан, па никој до сега нема прокоментирано ништо.
Под името ,,Христијан Тодороски Официјален‘‘ има 10-тина профили, од кои 2 или 3 се на Христијан а другите се лажни.
Ребекар, ти да не си некој портпарол на дечкиве од идол, односно на Христијан??? Секој си има право на сопствено мислење, девојките тука си имаат изнесено свој став, а очигледно Спаркли може да процени дали го има “вистинскиот“ или “лажниот“ профил на фб. Мене Христијан лично, заедно со Виктор- ми се најантипатичните и најуфилманите во ова шоу. Дајте дечки малку симнете се на земја, не сте на некој светски натпревар и не сте постигнале којзнае колкава слава. И совет до тинејџерките.......оладете малку со “палење“ по дечкиве, обични смртници- како сите нас. Тоа што помеѓу себе ќе се испокарате поради нив, нема да ви донесе ништо. И не гласајте за оној кој ви е поубав- туку за оној кој подобро пее
Епа вака... Како прво не сум портпарол на ниеден од нив и потполно се сложувам дека секој има право да го каже своето мислење, но во претходниот мој коментар не се доискажав, затоа сега ќе кажам. Спаркли има право, профилот што го има таа е вистински, и тоа навистина е објавено од неговиот профил, намерно или не (го немам видено тоа, но кога на фејсбук пребарувачот ќе напишам магере повеќе од Нико Ѓорѓиевски... долу се појавува Христијан Тодороски Официјален and 25 people shared this. Христијан е еден од моите фаворити, но воопшто не ја оправдувам оваа негова постапка, не само поради тоа што Нико не заслужува да се споредува со магаре, туку поради почитта што треба да ја има кон него како човек.
Ах, ништо чудно. Кога можел да ја уништи/изгази розата од Калиопи онака јавно....можел да го кликне и ова. Типов се понесува ко Бог да е. А најголемата маана, дури поголема од самобендисаноста и арогантноста му е што не прифаќа критики....ниту добронамерни. Се уфилмал дека другите се хејтери оти он е многу добар Се осеќа супериорно, ах бе дете
Значи се контрате за глупости, па дури и индиректни навреди упатувате, зошто-бидејќи Нико ќе ја пеел Молитва. Ма, што сака нека пее, кога тие што се одговорни за неговиот избор на песна, не му рекле да ја смени, ние до утре сабајле да се расправаме залудно ќе е. Плус, никој, ама баш никој од нас не знае сигурно со која песна утре ќе настапи Нико. Останува само да гледаме, ништо друго. Потполно се согласувам со ФБИ. Мики не ми е убав, Нико ни малку симпатичен, напати грд, но пеат ИЗВОНРЕДНО, како ниедна македонска „ѕвезда“ досега (со чесен исклучок на Тоше). Идол е избор за најубав глас, најголеми гласовни способности, а не е избор на мис/мистер.
Го мразааам тој христојан прсотак, како можеше да исфрли цвеќе од мојата Божица КАЛИОПИ????? ако сум од прилеп го мразам тој идиот!
Biljana Gjosheva citam femina i nemozam da poveruvam deka se vodi debata okolu pesnata 'ako istraes' od zorica popankova,koja voedno nema da ja peam na YU vecer, coek da nemoze pesna da stavi na zid...a ako ve interesira koja pesna ke bide toa gledajte idol,i ne bidete tolku ljubopitni strpete se,nema da e interesno inace....dobra nok Објавила на фејсбук. Мислам дека некои членови така си кажуваат кој што ќе пее, судејќи по песните што ги објавуваат, па можеби и Нико нема да ја пее Молитва. Преостанува да видиме утре.
квалитетна е можеби песната не викам не..но многу е битно каков избор ке се направи...џабе е ако и се допаѓа на неа кога 95% од гледачите на идол не ја знаат..тоа ке ја донесе само до испаѓање од Идол, како што тргнала со изборот на песните...
Сликата со стомачните не ја дал Виктор!! Туку им ги избраа од ФБ без да знаат Идолите за кои слики станува збор...)
^ Сеедно, ја објавил јавно. Инаку што е со ружата Христијан што ја згазнал? Прв пат слушам за тоа? А околу песните, реков да не коментираме пред да знаеме сигурно за што се работи. Мора да има логично објаснување.
ружите што му ги даваше калиопи на концертот кога се пееа евергрини..и моментот кога беше пред испаѓање..кога се одлучуваше кој да испадни дали Бети или Христијан..и ко испадна Бети,Христијан ја фрли ружата и ја изгази и се врати назад кај другите финалисти..тоа е тоа
Да да ..можно е да биде Жељко или Бојан Маровиќ по што и тој е во Струмица денес и утре..но сепак мислам повеќе Жељко зошто Бојан утре на хуманитарниот концерт ке настапува кај нас..плус Црногорец е btw концертот беше феноменален кој беше знае ))
Некултура. Тогаш ме изиритира дека не и` ја даде ружата на Бети, ниту пак се поздрави со неа, а тој ја фрлил.
На Христијан се и двата официјални со таа слика :/ незнам кој уште го гласа ова малечко арогантно детуле...изгледа богатиот му татко кој го има.....
хехе се крева многу..му ја кренаја малите цената ..и се мисли сеа ѕвезда е демек..а шо е убав убав е ама понашање има 0 ..за жал
добро што се поздрави се поздрави ама откако ја изгази ружата и откако се истрча назад..како и да е овде има нешто..толку да го гласат мене не ми се верува ни најмалку..и мислам дека штом до сега не испадна нема ни да испаден утре...за жал.. така е кога не одлучува и жирито..без разлика кој и да победи се знае кој се истакна во ова шоу и на кого му се насмевнува успешна кариера..а тоа не е сигурно ХРИСТИЈАН