Девојки, да не бидам груба, ама што толку ги демнете Идоливе во чекор. Да прдне некој вие ќе искоментирате како мирисало, што јадел, како смее тоа да го јаде. Освен тоа се фаќате за непроверени информации, шпекулации. Ај релакс, вечер ќе ги гледаме па ќе коментираме како пееле
Искрено кажано му бев еден од фановите на Христијан, ама се повеќе се слушаат лоши коментари за него и сите кажуваат дека е арогантен, нервозен и многу разгален.... па затоа и мене почна да ме нервира
Да видиме Јана, Билјана и Виктор што ќе пејат инаку сите песни ми се преубави баш како за гала вечерта даваат некоја целина, освен на Нико се издвојува.. ќе видиме вечер како тоа ќе изгледа
Полошо од ова е таа да одбере песна која на сите ќе им се допаѓа,но неа НЕ!Нема да знае да ја испее..едноставно ете не се пронаоѓа во песната..Тоа е подобро според тебе?? Тука се оценува пеење..Кога таа ќе има своја песна..нема никој да ја знае песната...ќе се оцени пеењето прво...Мое мислење
Сакам да прашам дали на оваа тема вечер ќе има директен пренос од Македонскиот идол.... за да знам ако не можам да го гледам на ТВ тука да бидам.....
znaci profilov e lazen hejterite na kiko neka ozdravat od taa ljubomora zs kiko ke iznenadi koga ke pobedi na idol samo vie vregajte go se gleda od avion deka kiko e noviot idlo ) pozdrav ) [mod-kirilica:2n66m028][/mod-kirilica:2n66m028]
Се регистрирав не се рефистрирав за да казам тоа тебе гајле да не ти е аа ако мислите дека кико е далеку од победа ОК почекајте го крајот на идол
Не сум јас, една моја другарка ми кажа дека е надобар а и јас што сум на земја го кажувам истото, така да докажано е дека Кико е најдобар и не го вреѓајте, вие си имате фаворит, ок, гласајте си за него, што имате толку против Кико, ви згрешил, ви направил нешто? Редактирано од модератор: Пишувајте на кирилица, прочитајте ги правилата на форумот.
Да ги видов цитатите, туку да не имаше нешто да кажеш па не знаеш да го напишеш си реков А добро е редактира. Абе вака, првиот впечаток за Христијан и мене ми беше многу добар си реков ваууу каква харизма. Ми стана фаворит заедно со Виктор. Потоа, го видов однесувањето и набргу ми стана далеку од фаворит па сега ми е само Виктор. Христијан од машките има карактеристичен глас ама најслаб вокал е. Нема однесување има само испади на сцена, самоуверен е премногу и арогантен. Кога дознав дека ќе праел 19години (пред да наполни) не ми се веруваше мислев дека има 16 зошто така изгледа така и се понаша мене ми е сладок воопшто не е грд ама за идол не е!
Ма баш ми е гајле ти дали си се РЕФИСТРИРАЛА (или што и да ти значеше ова , не разбирам многу кога некој пишува без интерпункциски знаци ) али штом го нападнаа Христијан, не мора фановите веднаш сите да се зачленуваат да го бранат. Патетично е