Како бе така Мики нема хејтери....изглеа не е доволно добар. Дека само оние што од авион се гледа дека се најдобри имаат хејтери и им љубоморат. Не сме ние љубоморни девојко, ако веќе љубоморам на некого тоа ќе биде Мики или Нико, или некој што има стварно глас, барем да имам за што да љубоморам, а не на еден Хихо што нема една основна култура и понашање, а ни глас за идол. Нека иде нека пее низ маало и нека брка малолетнички Верувај не сме себични и не штедиме на пофалби ако некој тоа го заслужува. Прочитај поназад и ќе видиш како сите се поклонуваме на Мики после секоја негова изведба. Зашто вреди. Јас разбирам да не го сакаат неколку луѓе, да зборат сешто и ај да не им обрнува внимание. Ама секој 2 коментар да е критика за фанот твој, тогаш мора да има нешто Ако Кико победи на идол богами ќе биде изненадување како што кажа, огромно изненадување, покрај глас како Нико или Мики тогаш мора да е наместено или тинејџеркиве да се убијат од гласање. Абе идете јадете тостови на голем одмор, а не ставате кредити за Кико ваш, дечишта
Ако сакам ќе го вреѓаме ок?Како и останатите. Од кај виде ти дека ќе биде идол,гатачка да не си? Дај те молам,полигаво суштество и поарогатно од него нема. Он на цела нација згрешил со самото тоа што се пријавил на идолов И уаааау,другарка ти ти кажала дека е најдобар,и сеа и ти мислиш така? ХАХАХАХ ова ЕПТЕН е смешно,како да имаш 9 години.А можда и имаш,и онака писменоста не ти е на некое ниво. И кај докажал дека е најдобар жити се? Ајде дај ми аргументи,па да ти дадам јас да видиш кој е најдобар.
А и да додадам, врати се поназад ако веќе се регистрираш да коментираш на темава што очигледно е позната наоколу, и прочитај дека и за Христијан има пофални зборови дека на минатата гала вечер со Битлси го достигна својот максимум и дека му беше најдобар настап досега.А тоа што многу има што да се каже негативно за него има и кажано е тука.
Се кладам дека 100% Кико нема да биде македонскиот идол....можи да биде или Виктор или Мики или Иван тие тројца најубаво пеат....
Христијан и мене на почетокот ми беше симпатичен. Али со понашањето во последно време стварно изгуби многу. Знам многу девојчиња што порано го обожаваа Христијан али сеа го мразат. А за пеењето беше подобар на аудициите, сега со Битлси изведбата му беше најдобра до сега. И Се надевам дека он ќе испадне вечер.
Идолов станува преценет. Голема работа дали ќе победи овој или оној... Ќе видиме по крајот на емисијава кој ќе има поуспешна кариера и дали ќе остави нешто зад себе, а тоа да не бидат глупавите изјави и препукувањето преку медиумите. Не го сфаќајте ова толку сериозно, сепак е само шоу. Мора да има и такви кои ќе се издвојуваат со арогантното однесување, кои глумат, се лигават...
Значи кој сака го гледа, кој не не мора, не мора да коментира и да се замара со тоа дали е преценет или не е Јас ако сакам да си го гледам и сакам да се замарам со тоа моја работа е. Шоуто и за тоа е направено, за да се гледа, коментира, инаку не би го направиле. И ова нашево воопшто не е замарање, еееее во светски рамки, коси корнат, ги демнат, што се не прават. И уште еднаш ќе кажам, доколку ви се коментира коментирајте, а кој сака да се замара ќе се замара и тоа е тоа.
Да, но сега сепак се пеат песни од други музичари..ете на пр. зошто Билјана не влезе уште на почетокот? на малите концерти? а потоа со Lady Gaga влезе..тоа ми беше зборот и така е кај нас ...
хм...профилот ДЕФИНИТИВНО не е лажен...уште од дамна го имам Кико на овој профил..и гледам што, кога ,како објавува...значи не е лажен и тоа 100% ...сега може некој тоа да го каже само од инат
Не ме сфаќај погрешно, и јас со задоволство го следам, имам свој фаворит и такви кои не ми се допаѓаат, ама гледам на се ова од страна, за разлика од некои кои тоа го сфаќаат лично и се опседнати со Идолов, па од мува прават слон. А такви ги има и кај нас... Што знам, тоа е само мое мислење, а нормално дека не мора сите да се согласат. Па на крајот на краиштата, тука сме за да го споделиме своето мислење, нели?
...инаку за МИКИ морам да кажам (а сигурно и сите приметивте) дека кога испеа на поминатата гала вечер сите станаа и му аплаудираа..значи обожавателите кога пеешее Кико, кога пееше Виктор викаа ,пискаа но кога испеа Мики СИТЕ ДО ЕДЕН станаа..повеќе од тоа..здравје кога сите обожаватели на поединечните идоли ке станат за еден од нив...тоа покажува кои квалитети ги има
Никој не те тера да читаш. Чим ја отвараш и читаш е и твоја преокупација. ВИЦ. Ако Кико е новиот македонски идол, мене искрено би ми било срам да кажам дека сум од Македонија. Само ние би можеле при такви таленти да го избереме тој што најслабо пее.
леле значи оваа Лаура цело време на ексклузив ја има со некои афери, не знам дали самата се експонира или некој во а1 безрезервно ја експонира...
Како што кажав во еден мој претходен коментар Христијан е еден од моите фаворити уште од почетокот, но тој нема да биде победник на Македонски Идол, кај е да е наскоро ќе испадне. Во однос на него си имам свое мислење и став, кое никој не може да ги промени. Најискрено мене лично не ми пречи неговото однесување, можеби вас тоа ќе ви биде чудно, но секој има право на свое мислење и слобода да го искаже тоа. Мислам дека Мики ќе победи, човекот пее одлично и го заслужува тоа, исто можам да кажам и за Нико, но не се мои фаворити. Или пак ќе победи оној што ќе успее најдобро да се испромовира и да купи гласови (нажалост), но тоа е реалноста.
Да бе стварно повеќе она се труди за биде интересна отколку самиве кандидати за Идол што останаа досега. Изгледа самата се труди, прво се избаци нели со дечко мислам беше муабетот дека дечко имала па после тоа беше аферата со Христијан, мислам вака беше. Не е убаво на поле љубовни афери да се експонира, па и да е вистина и да ги мења ко чорапи не мора цела јавност да ја знае, знаете и сами како ги нарекуваат тука таквите надежни пропаднати ѕвезди сепак отпадната е и нема што да се замара А1 сеуште со неа.