Маријан Шерифович Овој Тони изгледа нема веќе начини да се прави интересен па ќе коментира пејачка како неа. Уфффф
со почит кон фановите на нико, гледам овдека ги има многу ама мислам дека можеше подобро. нешто зборовите како да му се плеткаа на моменти. има убав глас, требаше подобра изведба. А Иванна партизанка е ?
Имаше фалш не велам Не...но мене сепак ми се допадна...Посебно високиот дел при крајот.... И претераа со лапање,лапање..Имаше ли лапање??... На Тв се ..ако не нешто друго..Сигурно нема да се лапа на ТВ... Хахаха Игор будалчее..Твојата девојка е поубава од девојката на Марија Шерифовиќ
Титова пионерка пинк. Инаку зборовите му се плеткаа бидејќи сепак не можеше да пее за маж како оргиналот.
Иако Дејан не ми е еден од фаворитите,ќе го искоментирам.Мислам дека не требало да избере толку тешка песна.Убаво пее на повесели песни,на оваа песна не ми звуче некако Сеедно-Нико,Мики и Иван ми се фаворити,и никој не може да ме натера да го мислам спротивното!
Ама озбилно ја уништи. Ја завлече некако, како да заспа измеѓу. И не му одговара на гласот некако, не му е толку мажевен.
не не нееее не го бива за ваков тип на песна, кај може да бира па и тешка песна одбрал! и мене ми е многу убава песнава ја уншти дејанчо!
Епа не знам што имате против Дејан сега, ама песнава преубаво мене ми ја испеа, и мене ми е драга многу песнава, а ако не купи некој глас со песнава вечерва не знам, до сега убедливо најдобар настап освен претходнион . Мене ме купи искрено .