Хахаха ако ја ловел ко што вика Тони не успеа ни пола да фати Како и да е ни Нико ни Дејан ништо посебно баш напротив иако од Дејан не ни очекував.
Сакав да кажам иако испеа фалш, нема да го критикуваат толку.. Еве веќе кажаа дека е прекрасен. Ептен Калиопи сега ако не каже нешто професионално
И искрено многу ми бодат очи коментарите дека нашиве мислења се секогаш негативни. Јас мислам дека сите сме објективни и сигурно нема да кажам дека е добар ако не го мислам тоа, само за да не ми биде негативен коментарот. И нормално дека има позитивни мислења кога некој ќе не воодушеви(еве мене лично)и тогаш не штедам на зборови. Така да, ако сакате да кажете коментар за изведбата кажете, нашиве коментари, дали биле негативни или позитивни не се за оценување.
Аууу Ивааан шо убав е вечерва...сега кога ги дадоа во Чрвената соба Моја проценка..вечерва најдобар ќе биди Мики...најмногу му одговараат овие песни..барем така мислам...
И на мене ми се допадна како ја испеа,се согласувам со Игор дека овој стил најмногу му лежи.Малку исфалшира на некои места,ама не беше до толку лошо.