Искрено, срамота е во оваа фаза текст да не знаат. Веќе се во голема конкуренција, тоа не смеат да си го дозволат. И воопшто не е професионално. А жирито тоа треба да им го посочи. Ама како и секогаш, мед и млеко тече
Јас мислам дека беше до тремата. А за ова Тони фино вика. Може малку и Кико на Јана да се угледа, иако е една година поголем од неа.
Дали јас бладам или Јана стварно некои зборови ги прескокнуваше ??? Едит. Па вие сте ме претркале ептен на моменти ми беше ок а на моменти не ми се допаѓаше. Инаку Дејан беше просечен ама песната ептен ја сакам. Простен му е киксот
Либар ми е не од Џибони , туку најомилена песна од сите песни на светот И не знам дали ради таа причина Дејан не ми испеа убаво , ама мило ми е што некој ја пее
Мало, не можат веќе на трема да се вадат. Касно е за тоа. На почетните аудиции да, ама тука веќе не. Требало до сега тоа да го поминат.
Сестра ми вика секој момент ми се чини дека ќе го заборави текстот на песната и ќе престане да пее. Хм, Јана почнува да ми се свиѓа зборовите што ги испомеша си ги испомеша, фалш многу малку на почеток ама после се оправи. И конечно и се слушна глас барем јас слушнав.
Не ми е јасно што е со стајлингов на ИваННа и Ненад... Партизански... да не се враќа комунизам или...
Се сложувам со Реинбоу . Веќе не држи вода муабетот со трема . Треба да го оправдаат тоа што стигнале до овде . Се опуштиле изгледа .
Партизански да беа ќе беа во војничка униформа.Инаку пионерскиов стајлинг ми се свиѓа, одговара на темата на гала вечерта.
Тремата си го прави своето,но,Реинбоу арно си кажа: Цитирам:Мало, не можат веќе на трема да се вадат. Касно е за тоа. На почетните аудиции да, ама тука веќе не. Требало до сега тоа да го поминат.
Едвај го чекам Мики бре луѓе, да згрми, до ваму да се слушне , инаку од соба в соба одам по секој настап само да извршам превод, што да правам ко телевизорот и полначот не ми се во иста соба, а ме мрзи да префрлам. Исто и од Иван очекувам добра изведа
Вечерва нема да излезе женско сигурно, ама имам чувство дека ни Кико нема да излезе. Така да според мене нареден би бил Дејан или Ивица
btw вечерва ми се допаѓа што ги критикуваат малку од малку ...као демек совети ама сепак кажува жирито по нешто