Либар и песнава ми се омилените вечерва. Како и да ги испеат мене песната секогаш убава ќе ми биде. Имам чувство дека не му одговара на Иван.
Искрено не ми се допаѓа како ја пее ... стегнато некако. Се ок што си пее на негов начин ама некогаш претерува со импровизирање.
е ова е пеење, браво ИВан најдобро до сега од сите идоли, ќе видиме понатаму ддругите како ќе се покажат, сепак иван настапи смело другите некако сите ми беа со трема!
Се гледа некако дека не ги сака песниве. Мене барем така ми изгледа. И на нос пее. Јас сепак Мики ќе си го чекам.
Леле луѓе, Мики ако ја пееше оваа песна ќе се случеше земјотрес таму... Оваа песна е совршена за нековиот моќен глас. А Иван не ми се допаѓа како ја изнесува на сцена.
Чудно ми пее Иван вечерва, како да не е координиран со музиката. Убаво пее дечково, не знам зошто вака звучи
И мене ми се допаѓа Иван како ја пее песната На почетокот малку несигурно почна, ама брзо се исправи БРАВО ИВАН
песнава е многу моќна, прекрасна просто, а Иван не ми ја пренесува таа моќ на песната. Без емоции некако. Всушност ништо не почувствував. На крајот така се изваде само.
Оу дарлинг Иван прекрасно ја испеа!И овој настап е преубав како и секогаш,иако Иван многу се испоти! И да надополнам:Не згреши ниту еден стих! Браво,срце
Ахх.. колку е убав вечерва Мене ми се допадна како ја испеа песната, ама многу е стегнат некако на сцената.
Иван срцко моја никогаш не ме разочарал.Преубаво! Го обожавам,исто ко и Нико и Мики. Вас па ништо не ви се свиѓа,стварно негативно гледате на се`.
Да, ете негативни сме Задоволни вие позитивните сега? Едноставно до сега не ми се допаѓаат, не им лежат песните некако. Иван убаво пее, ама некако вечерва не ја донесе песната како што треба.
Цццц, колку е испотен, душичка! Добар беше, не најдобар, али досега најдобар. Тешка, мн тешка песна ....