Ќе биде интересно за гледање. Па кога мораа нашиве таленти да одат во други земји зошто да не направат кај нас. Жирито ми се допаѓа. Игор е мултиталентиран, Калиопи е веќе докажана, е сега малку Тони ми е ко џокер во покер ама барем интересно ќе биде. Далеку од тоа дека Тони не се разбира во музика, ама онака не ми е за со нив, посебно за со Калиопи која ја сметам за многу сериозна личност.
Го гледав пред некоја година Ноне кога учествуваше, го гледав Бугарскиот идол, зошто не би го гледала ова нашето? Жирито мене ми е баш совршено, си ја знаат работата, Тони ако нема што, барем ќе ги пука ради облека, однесување, ќе биде си велам интересно. Па, кога од Мак звезди кај Драган излегоа пејачи, овде сигурно ќе има многу подобри. Ќе го гледам со задоволство
Ваквите избори за таленти обично ги гледам на почетокот, првите аудиции, тоа ми е смеење до бесвест. После ми здосадуваат.
и јас би сакала да гледам, а и како што гледам на рекламите, ќе има "ептен" Н&Т (надарени & талентирани) ајде сега да не зборувам напразно, нека почне, па после коментари
Ау навистина, како човек кому му се испотени мишките може да суди дали некој добро пее? Мислам стварно нема смисла
Јас мислам дека жирито е супер,топ секоја ден се смеам за антиталентите и тони мислам дека некако најстрог ми делува
Тони е ставен во жири за да има повеќе смеење,тоа е повеќе од јасно..Со Игор и Калиопи би било многу обично,само критики и пофалби за пеењето никакви зезанции
Искрено не ми се допаѓа организацијата,се е многу едноставно,па и нема баш толку смеење како што очекувавме,Тони е најстрог и досега на прсти се бројат тие што можам да речам дека убаво испеале.Сите ги пуштаат,не се строги како Бугарскиот или Америчкиов идол...ама ќе видиме понатаму,не очекувам многу...
искрено не очекував дека ќе биде до толку лабаво... сите ги пуштија и шуто и рогато. На прсти можам да ги избројам тие што добро испеаа, сите се уфилмале си мислат готово ѕвезди станаа