Море женски, за оној битолскиот кабадаја (или како и да беше, инаку Виктор се вика) живот давам, преубав е !@#*$%^) негово ..и пак ќе кажам по триста дваесет и осми пат дека битолчани се едни од најубавите машки, ехх !!
Да не го најде некој Боби - Бобан Милосавлевски на фејсбук ? Ако да, одма линк ќе ве молам Спојлер Никако не можам да го најдам, а на хај5 го имаше пред некое време .
БоБан како на друга планета да живеее никако не можам да го најдам !!! Нема фејсбук алоо брееее знае дека пола девојки го ловат тој нема фејсбук ц,ц,ц
Можда и заради тоа нема или е потпишан со поинакво име за да биде поанонимен, ама ако сака некоја феминка да си изиграва Ефбиај може да побара некако или веќе некоја го нашла па нека сподели линк, а ако нема
Па може си во право ама пак не можам да сфатам да несака да ги искористи своите 5 мин слава освен ако ја нема за девојка ала Андријана Лима . Ајде тетовчанкиии помогнетее секоја информација е добредојдена
Венди добро ти е со тетовчанките, ако има некоја тетовчанка што можеби го познава лично одма ќе ни даде информација Море каква Лима јас сум поубава од неа
Па да бее само да ни кажат , да не го чуваат само за нив јас сум поштено земам позајмувам и враќам ах бе паметот ми го зема детево
whaaat??? лелее баш се разочарав...грда е таа бе...овој е преубав за нејзе.. од кај слушна лина? може линк од сликите ? и морам да се согласам со претходните постови дека виктор, христијан и бобан милосавлевски се најубавии..и иван раденов исто така не е лош ...штета што бобан излезе ..нема фејсбук да го мањачам...хахахах
ГО ИМАШ ХРИСТИЈАН НА ФЕЈСБУК? Види вака, не се подигравај ТИ, давај давај, да не ја тераме на големо работава! Едит: Го најдов, и таман си ја тргнав сликата со дечко ми од профил, ставив само моја, и оп, ИМА ПРЕМНОГУ ПРИЈАТЕЛИ
Феминки кога би го знаеле карактерот на фамозниот Христијан Тодороски, верувам дека на 99,9% од вас би ви станал одвратен. Има прекрасен карактер како другар, но како маж... хах...
Сите летнале по овој Кристијан Убав е за убав, ама лигавење што е многу многу е . Мене такви колку и да се привлечни ми стануваат одвратни..
Хммм, што знам, мене ми е баш онака chill дечкото, најрелаксиран ми е од сите таму, баш затоа ми се свиѓа хихи