И мене Билјана ми е харизматична, а Вајлд што викаш Иван беше једнако добар као шта че да буде Мики сега ? Или има неко шта че да буде једнако добар као Мики вечерас ? Моментални фаворити ми се Иван, Мики, Јана и Биле и тука некаде ми е и Нико , па Дејан, Виктор, Кико и Ивица на крај само ради напињањето . Само да не го избаксузирам сега Мики, ГОУ !
Демек и многу добро знам што правите што купувате од тобако мислам рече што јадете пиете до колку саат навечер останувате, така да им пренесеш.
woooooowwwww Единствен коментар на Андријана позитивен за вибратото Супер почеток Браво Единствен што не исфалшира ниеднаш... БРАВО МИКИ!!! НАЈДОБАР!!! Не се ни сомневав дека ќе биде така
Знаеле она слушала, кога оделе по тоа Тобакото на релација што се они оделе купувале и до колку седеле будни нешто во тој стил Билето нешто беља направило чим од сите нејзе и го тупна . Пак и Калиопи, па ти, сигурно коментарот на Игор ја изнервира повеќе одошто нешто друго... и таа не сфаќа сигурно што е убаво во Биле се шалам. Абе фина е згодна ама чак нај... мало морген. Имаше и поубави бар во идолов, само заминаа
Абе, Андријана може р да каже, така? Вибрато, па вибрато. Се гледа дека не ги знае доволно, па нема што да каже друго. Инаку за Мики - секоја чест. Што се однесува до неговото вибрато, може учител да и` биде на Андријана. Па и украсине на крај како ги прави...
Супер е овој Мики, мене ми е ептем по кејф ова неговово пеење, па и песнава ми е топ ЕПТЕМ , охо волкот завивал и то фино завивал