Мики никогаш не разочарал, па ни сега. Сувишен е коментаров само еден гест од мене . И за трудот, константноста, прекрасниот глас, принципиелноста и шармот. Најдобар е. Еве позитивен кометар од мене, затоа што заслужи.
Мики на прво место вечерва...Нема што да гледам повеќее... После тоа Иван и Нико.... И Билјана мене ми се допадна...онака...просек..
Мики, Микиии, Микиииииии ..... како пее Ако настапува некаде дечково сакам да бидам навремено известена И сега како да кажам нешто добро за другиве идоли, кога се така бледи покрај Мики.
Ги закопа сите. Можат вода да му носат и да му ги мијат нозете Браво навистина, дечково се повеќе и повеќе се издвојува.
Ауууу, супер си беше Мики! Ко секогаш уствари Фаворит ми е Иван, али Мики беше подобар вечерва Они двајцата да не излезат, па ај и Виктор, колку да имаме да плакнеме очи , а другите кој сака нека си оди!
Сега најде овој интернетот да ме заебава. Излишни се сите останати да ги коментирам (исклучок Иван и Нико ). Мики човеку .
леле МИКИ е луд ) телевизорот го пуштив на цел глас и едноставно уживав како никогаш до сега на овој настап...МИКИ Е ДЕФИНИТИВНО МАКЕДОНСКИОТ ИДОЛ КОЈ И ДА ПОБЕДИ!!!!БРАВО... МЕ НАЕЖИ.......