Ааааа ова дека не е компетентен да кажува дали фалширал или не ми се свиѓаше коментаров за чудо ваков коментар
Е сега ако седне на некое од столчињава мислам дека нема бегање назад, нека му е мисли на настапов сега, или да испее најубаво до сега без ИЧ ФАЛШ или да си оди директно у Прилепа града
Хахаххааха тонеш бе братче, леле нека си оди, не го можам, ама озбилно ме тера на повраќање, ќе си ставам еден леген до мене, така само ќе можам да му го поднесам настапов
Леле па Валентино ќе бил крив. Валентино ли ти е крив што не знаеш да пееш? А онаа што ја предложив неколку страни предходно од Фамилија ќе беше створена за него. Таман со емоции ќе ја пренесеше.
Се труди малце да го имитира Мики со комуникацијата со пубилка. Балавец глуп!Само недоквакана особа може да обвини друг за свој очигледен неуспех,ко слабо да седеше претходно на столчињана. И доста завлекува на она с и слични букви,зошто ќе го чкопам! Иван е комплетен,Мики е прекрасен,Нико неприкосновен.
Ај да се надеваме дека мајките им ги земале телефоните на тие од 12, 13 годинки и Кико вечер че си замине кучи.. п.с. Иако реално вечерва беше ок, како што знае тој да биде, вечерва беше арен.