Маца леле ќе си умрам Ова демек ау јас имам комуникација со публика Не го можам овој бре леле, никој друг не ми е толку антипатичен мајке ми.
Христијан пее лесна песничка. Со говорот и глупостите среде песна го имитира Дино Дворник кој веќе не е жив. Помладите феминки може не го знаат, он беше на тешки и лесни дроги, од тоа и почина, имаше ексцентрични настапи и знаеше да треска зелени, многу е познат по неговиот црвен аутфит. Христијан не ме возбудува, не ми предизвикува никакви емоции за да го коментирам.
Калиопи сега сама си се брани. Кога ја свиркаа неа на Скопје фест. Тап-тап. Да не даваше Кико мотив, никој немаше да свирка.
Овие двајцава на крај не беа потребни. После Мики, Кики И Вики не можат да се докажат. П.С Ми го срами градот овој....
лелеее па оваа песна не беше тешка затоа добро ја испеа...со кој мозок планирал да пее Лажеш злато ,лажеш душо??сакаше ушите да ни настрадат??? одвратен, одвратен,одвратен...арогантен,антипатичен а овие маленкиве девојчиња лудуваат хаха и да во право е Калиопи најдобар настап му е ама најлесна песна, не за џабе Скендеровски не сакал да му даде Лажеш душо па да ја утнеше на цело
Во право е Калиопи за ритмичното пеење, а не Билјана минатиот настап од Битлси го усра цел неа пр. не ја бива за ритмички песни, она ми е за баладички повеќе така поповлечено.
Гостинот треба да долета на скопскиот аеродром Ама слушајте ме, не ширам дезинформации, ќе има гостин
па можи тино нејќеше да испадни,и зато му ја даде оваја,нека се порадва малце,хахахаха..бебувче тоо хД
леле бе што ку* го величаат толку, овој па Игор свака му част, не изнавреѓа сите. И може слободно да го напушти студиото и да не се врати никогаш. Глупав.
Мики Најдобар е Мики ми е идол го сменив мислењето за него пред неколку недели, се пееше последен и се си легнував но ги ислушав настапите и дечково е одличен
Не стигнав да го прокоментирам Мики, а всушност што има да се коментира УЖИВАВ А за Кико рака на срце признавам дека детево знае да пее, ама затоа однесувањето му е....
Го почитувам Игор многу, но ова не му требаше ниту најмалку. Е сега не бил крив Тино, марш бре нуб ниту еден. Инаку можел да пее: „Зашто правиш магарац од мене? “