Што му ја дигаат толку цени на овој незнам јас..Самите прават да се понаша како што се понаша... Ууууу би викала најгласно..па ако сака и сите тројца нека си одат ..не само Игор.. Катастрофа..
Дали и вас ве иритира циничната, саркастична, кисела и неискрена насмевка на ИваННа ? Еднаш нека се насмее од срце бе ! Иначе ајде Виктор
аха сега се пишмани му се допадна реакцијата од жирито и публиката и ајде сега Валентино нема да е крив...не внимава што зборува кога е нервозен..ау одвратна работа
Вокал како што е Мики не го издигнаа толку, туку ова детиште. И стварно ова не му требаше на Игор. Па он за публиката пее, ако го свирка има нешто, нејзино право е и тоа е голем показател.
Кој најдобар за крааај бееее,ОФ ЛЕЛЕЕЕ. Ако после Мики и Нико,уште ви е најдобар, ПОД ДРОГИ СТЕ. Недоквакан еден. Не знам дали приметивте,ама Виктор и гомното Христијан многу ме нервираат.Жими уши.
Христијан , кога би те познавал ..би те тепала. Ќотек лежи во тебе ..многу ќотек. Но , признавам..признавам , со тешко срце дека вечерва беше добар. Имаше добра изведба и пред вистината боговите молчат. Е сега ќе гласам за тебе
Абе јас си реков најслаткото а крај, не ме маткајте сега. За најдобри се знае дека се Мики и Нико. Ама Виктор ми е толку сладок, како мече некое.Срцка.
Епа сега вие ама го исплукавте детево, не испаѓа дека го бранам ама нема потреба до толку да ги искажувате вашите непристојни коментари, може ќе му пореметите некоја порака на детево, греота е . Не бе вистина сите направија слон само заради ружата од Опи што ја фрли ми се чини тоа освен неговиот темперамент им беше доволен мотив да почнат да го плукаат. И не беше лош овој настап забавен беше, а битно е публиката да се забавува нели, а не сите да позаспијат од монотонија. И ајде да го видиме предизвикот на Виктор .
А да ми простите ама УБАВО ПЕЕ малиов едит--- АУ многуууууууууу убаво пее овој Виктор! Многу елегантнооооо ја испеа песнава!!!