Финтата е да се трудат да направат своја изведба на песната, во свој стил. Без имитации. Иако настапот на Кико беше скалила подоле од Дино.
мене ме нервира жириво што апла ги форсираат. Аман па. Што е претерано претерано е. Сите се невидени вокали. Човек да се чуди.
Па не ни сумњам Маца во тебе Твоето камен тврдо срце не го допираат вакви лигавештини (шала) Мене сепак Мики ми е фаворит, од останативе Виктор добро отпеа, другите ниту еден не ми се свиѓаа.
ААААААААААААААААААААААААА ЌЕ ВЛЕЗАМ ВО ЕКРАНОВ И ЌЕ СИ ГО ИЗНЕСАМ ВИКТОР! Срце мое, абе ќе го јадам чоеков жими све. Ааааааа, абе готово умрев. Ќе го киднапирам жими све.Готово! Абе ајде оние што поќажуваа Виктор со буквите ги знам.Да, да. И братучедка ми е таму и друагрка ми. Пуууууу бе блазе си им. . Абе ја таму да бев имаше на сред настап да се качам на сцена. Еее, ама мене ме чита редовно тука.
Ааа Јана готово одма афера сеа ти може си плачела од други причини може ради Виктор нема везе сеа афера следи
Срце ми беше вечерва Виктор, само ако седнал на столче, доста му беше на почетоков на настапот за вечерва Таа скалата прееска што ја напишав си го измени редоследот и Виктор од не знам таму кој вечерва го ставам ВТОР, најдобар беше Мики, па тој, па Иван од машките . А едно време читајќи ги плуканиците по Кристијана помислив дека на некоја којзнае што и направил па сега и е душман, ако прееска не ми скокна некоја или не ми го прочита постот па затоа, сега слободно може да скоокне и да си го брани ставот, ама со негативните коментари за него прееска го претеравте и морав да си ви речам.
И да напушти кучу идоле Инаку, мене па никој не ме нервира до толку за да се расправам или нешто, како поединци на фејсбуков. Секој со својот акал Јас стручно им го следам нивното пеење Денес еден ми се свиѓа утре друг. лесна женска сум ти јас
пак идолов не го фатив од почеток, ама затоа секогаш стигнувам да го видам настапот на Мики,а бе МАЕСТРО!!! Билјана ја фатив на крај, криво ми е што не ги видов Нико, Иван и Јана, минатата гала имаше супер настап убаво пееше, млада, а сепак доста добро се држи на сцена.
Се на се, супер беа ( со исклучок на Христијан ). Нико, Мики, Иван Само една забелешка: Може Иванна еднаш искрено да се насмее??