Леле па мене воопшто не ми се свиѓа овој Христијан, ми нема машки став, малце геј ми е Мислам не е лош , ама сепак вкусови се во прашање. Затоа пак на Виктор што му мислам
Овој Христијан што го зборите е оној што е педерастичен малку ? Мене таков тип на машки воопшто не ми се допаѓаат а плус и бејби фејс , ама се е прашање на вкус
Кристијан не ми се свиѓа многу како карактер, а за пеење не пее лошо. Има некоја симпатична бебешка фаца, ама уште првиот пат кога го видов како се однесува беше леле како се занесува, што си се умислил овај ?
Tокму така, има убав глас, тоа ми се свиќа, ама понашање, она чепатење, шекај да и шепнам на камерава, па потоа јас па јас (за кореографијата), не сакам вакви лиглиња
Во право сте дека понашањето не му е баш како што треба Ама лепотанче е ,а морам да си кажам дека и Виктор ми е на листата
што мислите за машково ? како пее ...мене искрено ми е супер http://www.youtube.com/watch?v=m_Xl2yqMKfU
Па онака,не ми е нешто посебно... До кај стигна дечково? Некако одамна го немам гледано или па можеби сум го пропуштила неговиот настап
Заверата за насилно киднапирање е склопена Сите феминки-фанс одиме во акција Знам, лета во облаци.. Но му треба некоја да го приземји Ехх... Ме нервира таа преголема самодоверба кај него, но ќе премижам бре
Виктор си ја доби славата уште пред да победи Леле манијчење на фејсбук аууууууу Само срценца на зид фрчат
Христијан е мн фраерче за мој вкус, ама затоа Иван Раденов ми е топ А кој е Виктор дајте да го видам И ај кога веќе почнавме и најжежок идол да бираме, ај и женскиве да ги прочешламе Мене Билјана ми се свиѓа од Скопје топ ми е
Има уште еден профил..Биди си без гајле Инаку мене исто Христијан ми е претеризам..Убаво пее,али ме нервира.. Тој Иван од Гевгелија ли беше.. Убаво пее...
Христијан Тодороски ќе може да се запознаеме??? јас сум твој голем обожавател како поминавте сношти без мене бе??? Thursday at 11:52pm · See Friendship 36 people like this. Viktor Apostolovski hahahah....mozi be kako ne....hahaha....abe tesko tebe na pametot...mnogu rano si zamina....300 gluposti se iznadesija....hahahah.... ke prajme muabet Yesterday at 1:05pm · 4 people Христијан Тодороски nedelava pieme kafe sekako onaka mashki muabet 11 hours ago Viktor Apostolovski dogovoreno 11 hours ago Viktor Apostolovski kako pomina ohrid? .... 11 hours ago Христијан Тодороски top bratche Разговоров од фб го копирав кај виктор на вал Туку овој Хрстијан физички доста атрктивен, има добар глас ама крактерот 0, многу се замислува детево... Виктор мене ми е супер,ем убаво пее,ем убаво излгеда и не занасува како предходниов
Викче ма, како да го најдам тој другиот профиил на Виктор, како е потпишан, м? А, да, да не знаете дали има реприза на идол ама целата емисија, не ова цела недела што го дават делче по делче пред лисјата?
^Стварно, ако ја пуштат нејзе, онда јас пеам ко Витни Хјустон Па колку само е полна со самодоверба, бог да чува