Прва работа - откога Марија Шерифовиќ е Екс ЈУ ?? Мислам, хелоу... темата си е јасна, овој Нико ја одбира Молитва. Жити се. Посебен ли е нешто тој, па си бира песни што му се свиѓаат ??? Јана и Билјана - ПРЕЕЕЕЕЕСУПЕР облечени, најдобри досега мислам. Ако ме прочита некој од тие таму, да ми каже од каде и се на Билјана штиклите... Другите... па, сејм олд, сејм олд. Ништо не ме трасна од земја, не ме натера да гласам и да се изгубам на фејсбук на нивните профили. Стандардно, поддршка за Мики. Ах, само да го сретнам на улица, јас си знам.
Еве ја се јави оваа другаркава.Коа почна да вришти по телефон чувај боже. Па ми вика ме покажаа директива со хамер, а ја па офца не видов сум се распишала тука во феминава . Ахх, и вечерва не ми бега Виктор од соновиве.
Сите запнале Христијан да си иде а поубаво испеа од Дејан вечерва пример. Не сте објективни, ни фер. Дејан, Ивица никој нема посебен коментар за нив и никој не ни ги коментира кога доаѓа време некој да си оди дома.Јас мислам Јана или Дејан вечерва дома. Може и Билјана.
Уф колку страсни обожаватели сме имале и тука немогуче ! Ајде сите мрш на саем и да навивате А порака ветувам нареден пат ќе пуштам, ако не и две за тој што ќе ме наежи следниот понеделник . А ако се прашувам јас, Ивица би сакала да испадне вечерва .
јас има една забелешка околу жирото, на почеток беа објективни и строги, сега незнам што им станаа, изгледа само Андријана е единствената која искрено ги критикува кандидатите, додека пак жирито само дава пофалби колку заслужени толку и незаслужени. Баш ме разочараа!
Не чепкај стари рани за молитва Ја испеа веќе, готово е со тоа. Ве частам сите со лајкови ако испаден Кристијан
ах кико вечерва..не можам замерка да му најдам...кој што сака нека каже,детево вечерва беше феноменално. а тие што менуваат канал кога пее или нешто слично не знам како се осмелуваат да го коментираат. нападнете ме колку сакате ама треба малце реалност, јас нико не мозжам ни да го г ледам ни слушам ама нема да речам лош збор само од инает или не знам што. не мио се свиѓа ама никогаш нема да го наречам лигле,колку и да ми е ваков никаков
Јас Игор и Калиопи би ги пратила дома. Игор посебно ме разочара. Шала на страна, доколку е реален изборот Кико без сомневање треба да си оди.
Јана имаше дефинитивно најслаб настап вечерва.. и мислам дека треба она да испадне.. порано ми беше идол, али ова вечерва... колку пати испеа нешто неразбирливо нанан и некои непознати зборови...
Фаворити Мики и Виктор. Прекрасни се момциве, вистински идоли одлично пејат, континуирани секогаш без некои поголеми лапсуси, многу харизматични абе ми доаѓа да врескам кога ги слушам и си се тешам дека од нив има надеж за македонската сцена која тоне. И Иван беше добар пофалби и за него. Нема да ги рчкам девојкиве зашто веќе греота ми е сите испаднаа, ама тоа е класи се подоле под момциве ни Јана ни Билјана не ми се фаворити. А според мене најслаб вечерва Нико. Не ми испеа ич убаво. Или оној високиот ќе испадне или некое девојче или Кико ама се мислам пак ќе се извади он. А Нико има глас и се, ама многу ми е самобендисан и антипатичен. Не го можам едноставно.
Mене овој Иван и Ивица ми се катастрофа!!! Искрено Оној Ккико боље испеа од нив! Овоа пеење ли е ли, вриштење? Воопшто не ми се допаѓаат! и да сега овој Дејан го чив, симпатично пее малиов