Оп стоп си го погазувам зборот Овој еден со долга коса ( молитва што ја пеел, не го гледав јас, а го чекав да видам денес каков ќе биде ама сум го пропуштила) знае да ми цапне на нерви, многу некако глуми нешто ште не е. Понекогаш се понашаат како веќе да станале кој знае колкави ѕвезди. Чеките бре, уште муви треба да лапате
И мене Ивица ич не ми се допадна. Катастрофа овој пат. `ржење само слушав и некои неиндетификувани звуци.
Мојата Скала хмм вака: Mики- преубо ми пејјј Виктор-исто преубо пеј и многу е убав Христијан-згоден пред се,преубаво пее..ама карактер за жал 0..единствено нешто негативно кај него Според мене денес машко кје испадни бтвв а сеа еден позз со најдобриот настап EVER!!! http://www.youtube.com/watch?v=XYnrcAueuxE
да не ве напаѓам и јас со моиве чувства, тешко вас што читате. најлошо е што ваквите емоции и болат.. блазе си ви што можете да кажете дека не чини, би сакала и јас да можев така да зборам.. ух.
Донесов одлука!!! За вечерва според мене на првите три места се Мики, Виктор и Иван Виктор морам да кажам дека ме наежи исто како Мики...толку беше смирен УБАВ феноменални беа двајцата....само напред!! ајде сега по некој глас да пуштам
леле Викотр ептен завиваше, воопшто не ми се свиѓа како испеа, ми делуваше како да се мачи додека пее! како да има гастритис!
Јас ќе си кажам според мене, за сите по нешто... Нико - ми беше океј, се додека не ја испеа песнава, ги покоси правилата, затоа што Молитва не е екс ју песна. Точка. Сега би ми било по мило Нико да излезе отколку Хихо. Јана - Малку го подзгрешаваше текстот, инаку многу убаво ја испеа песната, извади глас моќно. Подобра ми е од Биљана. Дејан - Добар е Дејан, само многу ми е незабележителен, инаку убао си испеа... Иван - Ау, под итно дома! Под итно!!! Се дозволува ли таква песна да се згреши?!?! Прво со кој памет ја избрал, вотор бре, текстот го заборави, па одозгора она жири смрдено му вика без грешка! ШТО?! Ако тие не ја знаат песната јас ја знам, напамет и тоа. Хихо - Некако се спушти на земја, мислам барем... Ивица - Фалшираше малку, а инаку и тој ми е незабележителен како Дејан, и подобро ќе беше да не се трудеше до толку гласот како Ален да го извади. Мики!!!! Мики .... Мики.... (немам зборови...) Велешани палат!!! Виктор - Мислев дека ќе утне пак, ама добо испеа... Ама не мора бре, на секое да го вади тоа Џастиновото... Биљана - Фалшира ли фалшира девојкава... Сакам да излезе... Уствари бре, сите сакам да излезат, сите, под рака во комплет и нека го напуштат Идолов, нека се прогласи Мики за победник и готово...После него се е излишно!
Добро, ама барем не е толку апла нова песната... Молитва е од пред 2 години. Ништо, јас сакам Нико да излезе после ова. Многу се курнази веќе...
Виктор, Иван и Мики се најдобрии.... Ама Викторр многуу изненадии.. Фаворит ми беше од почетокот али овој настап му беше прекрасен.
Јас мислам дека се пееа песни од државите во околина, односно тие што порано биле во состав на Југославија, а не песни кои биле испеани тогаш, т.е. екс ју хитови.
Мики и Виктор беа најдобри денес, Дејан ми беше сосема ОК, Нико мислам дека веќе не е тоа што беше, карактерно пред се, а ни со настапот не ме воодушеви денес, Ивица на моменти завиваше како куче, а и девојките имале подобри настапи досега
Христијан ич не ми се допаѓа. Многу ми е антипатичен и ме нервира, али овој пат некако не испеа многу лошо, подобар беше. Не велам дека беше многу добар али не беше толку лош.
Ау Нико го ставаш на листа за излегување пред Кико? Срамота бе Офи,гледај гласовна разлика меѓу Кико и Нико,ко земјата и сонцето се раздалечени. Нико ако излезе јас веќе Идол не гледам и точка. А и си гласав за него. Дај боже Виктор или Кико да излезат.