Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    674

Ивица на лепота како и Виктор и Христијан, а Дејан навистина незнам, заборавам дека постои човекот, дури сега знам кој е кога ќе се спомне неговото име.

2. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    абе сликата не беше ставена од него!! 100 пати го напишавме тоа :D не бираа тие кои слики ке ги стават...

3. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Лелеее...ајде да сечеме вени по Виктор и Христијан.Аман бе,па не е ич убав Виктор.
    Се знае маж што е бе,МАЖ,да ти викне во дупка да се напикаш.А не овие лигавиве,заедно да се шминкаме,тоа ќе ни биде заедничка работа.

На SunFlower94 и De-lovely им се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Во право е Офи за се што рече, а Виктор и Христијан вечерва беа од тие најдобро што испеаа за разлика од Нико и Билјана (кои порано беа сметани за многу добри вокали и сеуште се).

На SunFlower94 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Абе ако, читав јас што сте пишувале вие, ама тоа сега беше брзо, јас за тогаш таков некаков впечаток добив. :worried:

На ViKtOrIjA21 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Тоа што Нико го прави е стварно театар, патетики невидени само за да привлече внимание...Господ да чува

На Offspring, SunFlower94 и ViKtOrIjA21 им се допаѓа ова.
  7. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    А ти го познаваш? Според тоа што досега Виктор го покажа не знам што толку ве наведе да го споредувате со Кико,зборувам за понашањето.
    И да,стојам до зборот дека Виктор е каде-каде попријатен за на сцена од Нико,антипатичен е.

На 90210 и ViKtOrIjA21 им се допаѓа ова.
  8. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Хахахахах :rofl: :rofl: Се сложувам :rock:

9. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    па добро шминкањето е само за пред камера...не е до нив..сите ги шминкат колку толку..Иван поарен да не беше на машкиот мини концерт..хх не се секирај нема да се шминкате заедно :D

10. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Јас сакам 2 да испаднат!
    Вака по еден сеа 3 месеци ќе го развлекуваат. :o :rofl:

11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    хахах абе јас двата не знам дека постојат,стално ги заборавам,ми текнува ко ќе ги спомнат дека се на ред за пеење,стварно не знам зошто така,сакам еден од нив да си оди,редно е машко денес,нека се ретчат малце :lol: :P

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Не се согласувајте со мене вечерва... Мене од вечерва т.е. од моментот кога чув дека Нико ќе ја пее Молитва ми прекисна веќе. Зошто да ги коси правилата?! Ајде ако не некој нека си запее од Тоше Проески, што има врска, од Македонија е. И не ми испеа убаво, фалш тежок направи. И досаден ми е веќе, банален... Ништо ново, таа па таа... |( И ја маваше на Хрватски песнава "Рјечи"...

Иван ме разочара крајно... Крајно... Уште повеќе ради што ми ја упропасти една од омилените песни, текстот го испогреши, на едно место и заборави да пее. Како на брзина да ја учел песната... Ништо, меѓу омилените ми беше, ама не смее да си дозволи да грешава текстови.

13. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Не зборев за ова шминкање за настап,општо што се,такви лигави нежни,Боки Тринаесетковски

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.271
    Допаѓања:
    67.876
    Јас сакам Мики да го прогласат за идол и да ги окончаме маките :rofl:
    Стварно бре не можат да му се фатат.

На sparklie, Ema.Sk, De-lovely и 6 други им се допаѓа ова.
  15. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Мојот фаворит Нико денес потфрли малку :( не ми се допадна ни како ги измени зборовите,стварно незнам што му требаше,ама на крајот веќе се поправи и пак моќно ја заврши песната.Сепак,денес најмногу ми се допадна Мики, и Виктор кој иако го сметам за малку самобендисан сепак многу убаво ја испеа песната,и даде некој негов шмек,малку поразлично од оригиналот а сепак полно со емоции.Дејан ми се допадна мене како испеа,воопшто не беше лошо.Девојките беа добри,гласам за Биле ако треба да одберам.
    Единствено што ме иритира е тоа што го прават судиите.Зошто не се реални? Па не пеат сите феноменално секогаш како тие што кажуваат,според нив откако се почнати со гала-вечерите идолите пеат подобро и од докажани музичари.Па нека бидат објективни,за добро на децата,да знаат каде грешат и што треба да поправат кај себе.А за Христијан,го кренаа во облаци,и сега?Нема да се симне од таму,и онака не му беше малку лигавење.

16. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    ретки се тие кои сите песни ги испеале без ниту една утка т.е. мислам дека е само мики, стварно не можам да се сетам на друг, а на иван сите останати му беа совршени, па сигурно еден настап нема да ни го смени мислењето

денес треба да отпаднат ивица или хрчакот, за нив се прашувам дали по една песна имаат испеано без утка

17. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Ако испаѓат двајца сигурно и некое женско ќе испадне, ако не и две :) : )

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Кике злато...Во оваа фаза не смеат да си дозволат да грешаваат текстови. Не се на театарот во Охрид , па да им се прогледа низ прсти. Плус тоа, песната се состои од многу малку текст кој е лесен за учење, настрана тоа што е легендарна и ретко кој не ја знае.

19. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Се согласувам со целост со Оффспринг за Нико, не да потфрли денес со молитва, буквално ме разочара, и некако во последно време многу патетики, лигавење, ако морам да бирам помеѓу Кико и Нико ВЕЧЕРВА, тоа би бил Кико. Ама само вечерва.

20. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.436
    А што прави Нико за да биде антипатичен?Се лигави,се тетерави,се смее ко луд?Кажете ајде да ве видам...За разлика од Кико што се крева до облаци.
    Нико е приземјен,не изигрува нешто што не е,а на крај краева и да сака да се претерува има со што зошто 63896 пати подобро пее од Христијан.
    Плус и Мики,колку се фини со Нико,значи на секој коментар на фејсбук одговараат,лајкови стискаат,на сите им посветуваат внимание.
    Прееска со сестра ми си пишуваа по пошта,значи не изиграваше којзнае кој,природно си одговори на некои прашања што му ги поставивме.
    Мене ми е прекрасен.
    Или лепота пред глас...Секогаш е така кај нас.

На Adi888, Arhangel-maniac и viki44e им се допаѓа ова.