Иииииииииииииииииииииииииииии Абе овој до крај вака ќе стигне бре, на столче. Лелееееее овие двајца ги исфрлија. Ииииииии
Лелеееее овој Хихо е феномен бе или публиката тинејџерска?! пак се спаси, ако не продолжи со музичката кариера дефинитвно ќе го памтам по волку спасувања од испаѓање. а не е фер Нико да си оди, Ивица ич не знае да пее!
Мене не ми се Јана лигава и секогаш бира лесни песни и многу обичен глас има.Дејан фалшираше и досаден ми е реков.Знаев дека Христијан ќе остане вака-така.Се спасува секогаш не знам до кога,ама заслужи да остане.Нико сеа на Молитва нека и се заблагодари со таков глас шо испадна и на женската ама мило ми е!
Ват д фак? Ееее македонче смотано, ем шуто - ем боде. Во крвта ни е квалитетот да го буткаме што подалеку од себе. Кога еден ден Нико ќе изгради кариера надвор од МК бидејќи светот бара таленти ќе се каеме сите, ама ете, тогаш нубови како Кико ќе ни прават „музика“. Уф, се изнервирав.
Не е фер! Се откажувам и не гледам веќе идол. Еј какви глсачиња се провлекуваат, а какви гласишта испаѓаат. СРАМОТА
wtf? овие ретардирани се или да? шо ви е бе, оној христијан алоооооооооооо, нико си замина? епа бидете поздравени, свашта
Секогаш кога некој ќе испадне ми е жал ако сум зборела лошо за него. За Нико беше уште рано ама тоа е. А и Ивица ми беше срцка...лелее душички
Ете Ивица испадна како што сакав, ама не сакав бе и Нико, ако вечерва потрфли очигледно скапо го чинеше Шерифовиќ . Епа можеби изгубивме моќен глас за жал .
http://www.youtube.com/watch?v=_BH8vsL4 ... ture=share Овој глас искочи за да остане КИКИЧКО , не бе не ми се верува уште
реков дека ивица си оди дома, ама незнам како Нико испадна???? не не беше фер за Нико може не беше добар оваа вечер ама има потенцијал во него, сепак не е за забавен поп македонски идол! п.с треба да почнам да играм спортска 3 пати погодувам кој си оди дома