Моментално Мики ми е фаворит, а и Јана ми стана слатка што на почетокот не беше така. А Билјана е за нејзе многу го сменив мислењето, на почетокот ми беше една од поомилените али од гала во гала е се поодвратна затоа драга Билјана сигурно (ќе го читаш ова ) топло и најискрено ти препорачувам да слезиш малку на земја и пореално да ги гледаш работите сеуште не си ѕвезда, премногу стана антипатична!
Да двајца , Ивица и Нико , останаа уште 7 . Не знам што им текна така или такви се некои од правилата , а за реприза најверојатно кај и да е ќе има , ако не преку цела недела ќе ти здосади поздрав
За Кристијан глава сечам ако има најмалку гласови, намерно го ставаат на столчето. Па сите тинејџерки по него вриштат како луди и цел кредит го трошат да го гласаат. Еве сега сестра ми кажува некоја 2000 направила сметка што го гласала ја истепале дома А имам и една во клас, луда е по него и редовно го гласа..а спрема него е уфф, со една нога ќе го смачка И после Кико имал најмалце гласови ај на столче, и ќе се исплашат овие леле ќе ни излезе Хихо на кого ќе плакнеме очи ај да гласаме повеќе Абе нека ги лажат тие во градинка, барем не сме до толку од Марс паднати ја гледаме реалната слика. Си прават пари тие од А1, си продаваат срциња мрциња Идол, си прават бизнис со гласовите многу им е гајле за нечија кариера, дали ќе победел Петко, Трајко или Стојанка
мене и не ми беше големо изненадување тоа што отпадна Нико. Во ред ми беше и тоа што ја пееше молитва, затоа што тие што ги ограничија на екс ју, не го опоменаја и го оставија да ја пее(како и Дејан), но за него никој не гласаше затоа што е убав, туку затоа што беше скромен и затоа што има инзвонреден глас. ...Скромноста пополека му ја снема, а искрено овој и не му беше баш најдобар настап, така да тоа е тоа едит: карина хрчакот ако ти го прочита постот не в облаци не знам каде ќе летни
Се согласувам. Kikoo denez ti pratiF nad 12 glasaa mnn mi beshe ubaF i mnn ubo ispej sekogash sum so tebee do krajoo i nema da dozvolam da otpadnish !! ti vejche se navikna na stolchinata ne se plashi prodolzi da bidish xrabar mnn tesakam mnn ... ne se opishuvaa ♥ ii mnn placheF deka sednaa ama iako placheF znaeF deka nema da otpadnish TESAKAM NAJMNOGY OT CEL SFET ................. ♥♥♥♥ Не дека го хејтам, ама ме нервира што го гласаат 5то одделенките кои незнаат да проценат кој убаво пее а кој не, туку само по надворешен изглед. А не дај боже да испадне, во депресија ке паднат.
зошто Билјана ?? мене баш ми е нормална и секогаш на место..шо знам можеби мене така ми се чини..на страна пеењето, во однесувањето никогаш не сум забележала нешто лошо, ако споредувам повеќе би кажала дека Јана е таа што се лигавеше и даваше глупи коментари како оној "романтики, патетики" a денес се расплакала на Ти си му крви..дали дека Виктор ја испеа
Мене за Христијан веќе жал ми падна, и мислам доста го трескаа од земја, сменет ми е некако, незнам може до мене е, ама греота ми е више, а ќе биде добар, тие на столче Го чекам денот кога Виктор ќе биде на едно од столчињата, само за памет да не лета, без оглед што добро пее.
А Нико да во почетокот беше скромен, ама почна последниве неколку гали ептен да се преценува и да просветлува. За разлика од него Кико изгледаше многу умислен, издиган ама по се изгледа така се поставувал затоа што мислел дека ќе привлече повеќе внимание. Не негирам дека е нарцис,ама се спушти на земја. Реално гледано ниту еден од двајцата не фаворизирам само да ги гледаме работите така како што се. Не е финтата сега за Нико сум, и бил добар не бил не смее никој да каже лошо за него. Лажната скромност е мноооогу полоша, отколку не скромноста! За таквите, thumb down! Засега најконстантен ми е Мики, само тој нема потфрлено до сега
леле да ..хахах а што е финтата со "убаФ, плачеФ" изгледа овие генерации треба да се научат прво да пишуваат кирилица па потоа да земат телефон во рака и да гласаат....не дај Боже ако излезе Хико може ке чуеме дека некоја и вени се сечела..ц ц ц
И кога ќе размислиш малку, овие од Идол на Кико му прават услуга со тоа што секоја гала го ставаат на столче. Само му ги мотивираат фановите да гласаат и гласаат и гласаат Како тргнало ова со Кико, ништо чудно и да стане македонски идол.
И Виктор беше седнат на столчето, а и мене воопшто не ми е кренат, баш спротивно,само тој си признава кога ќе згреши, а Христијан е далеку од сменат
мене овој христијан воопшто не ми се допаѓа ај шо нема глас однесувањето мислам карактерно е нула а и не ме фасцинираат бејби фејсови џабе стас кога нема глас ама у принцип по тоа се раководиме на прво место да е убавината а потоа доаѓа другото. иначе оваа вечер мики најмногу ми се допадна дечкото е супер многу добро ја испеја песната се гледа дека е скромен дечко мене ми најмногу ок од сите и не ми е јасно за билјана кој толку ја фаворизира некако ич не ми се допаѓа уште од почетокот на идолот додека јана за разлика од неа ми е подобра. од овие излезените ни двајцата ни ми се допаѓаат овој нико има убав глас ама некако не ми се вклопуваше во оваа шоу додека ивица никогаш не е бил мој фаворит. а и заборавив за виктор детето е супер само вечер имаше тешка песна за пеење.
хаха малишанкиве се ретардирани. Ова го видов кај Виктор на профил: Vcera se bocnav so igla na nekjenjee... i ko pocna da mi teci krvv.. ii ko' vidov poubo.. vo krvta plivase tvoeto ime.. Viktor Apostolovskii.... Viktor Apostolovskii!! Etee.. i cuda se slucvat ♥
Мислам дека Ивица заслужено го напушти шоуто (воопшто не ми се допаѓаше од самиот почеток), но не можам да го кажам тоа за Нико (можеби малку погреши во изборот на песната, но тоа не е доволна причина за да испадне затоа што поседува извонредни гласови способности, но не беше мој фаворит). Но сепак публиката одлучува а мора некој да излезе. Многу ми се допаднаа изведбите на Христијан, Јана и Билјана (кои всушност се мои фаворити од почетокот). Мики како и секогаш испеа прекрасно, иако морам да признаам дека на почетокот (поточно на аудициите и на малиот концерт) не знам зошто, но не ми се допаѓаше ама моето мислење потполно се промени последниве 3-4 недели и мислам дека тој ќе биде победникот. Иван овој пат потфрли некако (барем мене така ми се чини). До пред некое време имав најдобро мислење за него и беше еден од моите фаворити, но сега веќе не е така. Виктор океј ми е дечкото, супер пее. Дејан ми нема оставено голем впечаток, просечен е.