Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    и јас сум за тоа да се ограничи бројот на пораки од 1 број , како и жирито да гласа...ама тоа не им одговара зашто гледат да соберат повеќе пари...но може само жирито да биде вклучено ако не друго... па на карј кога ке останат на пр. тројца нека гласи само публиката ,така ке е фер...

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Мики левучарот. После некој нека рече дека ние левучарите не сме интелигентни и надарени деца 8) :lol: :rock:

На TheKiketoo, caroline.costa и ana-banana им се допаѓа ова.
  3. ViKtOrIjA21

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    добро, не значи дека затоа влегла ете знае повеќе фаци и повеќе ја гласат...гледав на You tube клипови од свирки со Биле и Франц КАЈ МАЈКА ТИ И ТАТКО ТИ..така да може и тоа да придонесе за тоа што многу ја гласаат..

4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Како и да е, најобична со никакви посебни квалитети ниту некоја лепота ко што ја праат, она си гура во Идолов се надевам ќе отпадне кај и да е зошто многу си лета.

На Kristinna92 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Мене Биле ми беше фаворит на почетокот, баш ми е мило што влезе и верувам дека девојката е талентирана , ама ќе и замерам малку за таа енергија што ја носи на сцена. Ми делуво мрзоволно, треба да биде малку поенергична.

На MiiLla му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ViKtOrIjA21

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Viktor Apostolovski
    Epa....stvarno ste prekrasni..... :D....tolku ljubov...i paznja....nikogas ne sum pomislil deka ke imam...zato vi blagodaram.....i ke se potrudam nikogas da ne ve razo4aram.....vie zasluzvate da davam se od sebe ponatamu :D...fala vi :D

тоа е статусот на Виктор од вчера..срцка :) фаворити ми се он и МИКИ дефинитивно!!!!! :D

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ViKtOrIjA21

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    и мене Биле ми се допаѓаше уште на аудициите кога пееше една шпанска песна..ама да делува малку како да пее без волја..треба малку повеќе енергија да внесе во настапот..не велам да скока ама..
    инаку супер ми е и во понашање и изглед...

8. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Изгледа само на сцена е мирна и мрзлива, не мрднува, инаку во приватниов живот како што читам па и не е баш така а инаку и ја имав позитивно мислење за неа се додека не почна и она како други да си лета високо и многу ми е мило за коментарот што и го влепи Калиопи у фаца, сигурно не е случајно баш за неа, и мило ми е за негативните критики околу пеењето што ги доби, имаше и кај други што да се каже критика но им прогледаа кроз прсти на некои ама затоа изгледа на Калиопи и пукна филмот од лажната скромност и глумење на Билјана :)

9. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    И после овој статус некој нека ми каже дека Виктор бил дигнат и летал во облации.....

На Tanny, foreverinlove и ViKtOrIjA21 им се допаѓа ова.
  10. ViKtOrIjA21

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    сега пак го гледав и на Мики настапот...човекот едноставно ужива максимално додека пее..пее за публиката ...БРАВО!!!

11. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.831
    Допаѓања:
    23.642
    Јас мнооогу се разочарав сношти :x Нико ми беше еден од фавотитите и преубаво пее човекот ама не го гласаа доволно тоа е тоа, многу ми е криво и поќе не го гледам идолов. Е како можи она педерчено Кристијан да остани во ова шоу е веќе пукнав :@ И за Ивица не ми толку мака очекував да испадни или тој или Дејан а за Нико никако, се изненадив исто како и тој, сега сум за Мики и Иван. ;)

На viki44e, baguf4e и Wild.Child им се допаѓа ова.
  12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Така лесно може Кристијан да остане, аман веќе досадни сте со него на секое таа па таа како може Нико да си оди а Кристијан да остане. Така лесно може, го гласаат зашто си е природен, препотентен е ама природен. И не се крие дека е таков, таков си го сакаат. А Нико се претставуваше како скромен и океј дечко но полека почна да си се покажува. Ете, затоа Нико излезе. Скромен е Мики. Никогаш не се фурал и никогаш не изигравал нешто над сите, а верувај дека сите од нив читаат што коментираме овде. Зар Мики како Нико не можеше да се дигне и да изигрува дека е над сите кога по сите форуми ни еден лош збор за него не се кажува?! Си беше скромен и скромен си остана, а сепак најдобар, а не да сее ароганција каде ќе стигне |(

На foreverinlove, MiiLla и SunFlower94 им се допаѓа ова.
  13. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Игор и Калиопи во врска се или се зезаат?

14. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Добро Офспринг, ако не ти е омилен Нико не мора во секој пост да го критикуваш и да пишуваш дека бил просечен пејач, верувам дека сите феминки го знаат твојот став за него, и стварно не гледам причина на сите што пишуваат добри работи за него да им редактираш и да ги убедуваш во спротивното, а човекот стварно пее одлично и го бива.
    Инаку го чекам моментот кога педерон (хихо) ќе излезе од Идол.

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Каде во правилата стои дека не смеам да пишувам? ;)

16. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Прочита ли некаде дека не смееш?
    Ама ти го напињаш веќе, досадна си со твоите постови против Нико, секој 4,5 пост е од тебе и тоа само едно исто пишуваш, ако не ти се допаѓа не го спомнувај, и на мене некои не ми се допаѓаат па не ги ни спомнувам(освен Христијан)

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Па што тогаш скокаш неповикана?

18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    А што толку се напнувате со мислењата на офи само. Аманте и јас кажав негативен став за него и Трендафилка и уште некои феминки. значи темата си е за идол. Мене ме нервира човекот тебе не. И тоа е тоа. И нема потреба од расправии. како божем брат ми е таму. !!!

На SunFlower94 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Стај ме во непријатели и нема да ме читаш. Јас ќе си пишувам на темава :*

20. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Да ама ти сигурно во секој пост не го спомнуваш него, нели?

А зошто да те ставам во непријатели и да не ги читам твоите мислења, кога некои совети што ги даваш се добри.