Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Вчера гласав за Билјана а не ми бедниса ич како испеаа гласав затоа што најубаво од женските пее и затоа што сакав да остане иако според мене имаше погрешна песна избрано следни за испаѓање според мене се Кико и Дејан иако како што гледам Кико можеби никогаш нема да излезе а многу ме :devil: :devil: нервира туку тоа е кога има кој да го гласа ;)
    А иначе галава се на се не ми беше интересна погрешни песни како да имаја избрано некако идоливе повеќе ги бива кога пееат странски песни Don`t you think ???? :?
    едит: и мене Нико ме нервира ;)

2. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    зошто кико е наречен педер??? или некој не си отворил лексикон да види што е педер хах. иначе скоро во секој пост е тој спомна,сепак има нешто..само за него се зборува,без разлика дали позитивна или негативна смисла сепак никој не го вади од уста. епа сами го кревате и после као демек он е дигнат.

На Tanny и Miax им се допаѓа ова.
  3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Абе што ти е гајле тебе јас што пишувам? Ќе пишувам се додека не одам оф топик, а одам сега моментално и тука ќе прекинам. стај ме во непријатели и стај ги сите што пишат против Нико и така, читај си колку е совршен.

4. Dejana.M

Dejana.M Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    411
    Така лесно Витаминка го држи и плаќа гласови а он се перчи и си пее....како и да е сипатичен дечко,малку се преценува ама си ги знае и и причините зошто го прави тоа!!!! ;)

5. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    да и јас така разбрав единствен прилепчанец е иако ми е сограѓанин го мразам сепак антипатично детиште ;)

6. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Ова не беше за тебе, се надевам дека прочита.
    Тука ќе прекинам, не сакам повеќе да се расправам.

Инаку од останатите најдобар ми е Мики.

7. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ако го наречеме педер,тоа е кревање? :^)
    Ајде женските ку*ви да ги викаме,може и тие ќе се креваат? :^)

И океј,ако не е педер,ондак е арогантен,лигле,и така натаму.
    Можеби на женските им е симпатичен,ама тоа не значи дека треба да се вивне во облаците,нели? ;)

8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сепак кристијан според мене, синоќа малку посталожен и посмирен ми делуваше :?:

На Neytiri и SunFlower94 им се допаѓа ова.
  9. barbie-hilton

barbie-hilton Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    82
    Мики беше најдобар како и секогаш не само што ми е идол туку и го обожавам по цел ден си го слушам :) Само сеуште не можам да ја гледам онаа Билјана како се филма вчера ми се здосади да ја слушам и да ја гледам катастрофа е кај не правилно пее и паѓа интонациски па уште се занесва кутрата.. сеуште не ми се верува дека испадна бети а онаа гуска уште оди понатаму, ама македонија и све е можно.... :x

10. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Леле девојки смирено, смиерено ;) Кога ке има интервју со Нико и Ивица??? Баш ме итересира што ќе кажат

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    И мене, дури и забавен ми беше кога се зезаше со Иванна за пораката на срцето :lol: И не само оваа вечер, ами и предходната не беше лош до толку, убаво испеа детето, рака на срце. Колку и да е арогантен и неподнослив што е право право си е. Барем од моја гледна точка.

На MiiLla, SunFlower94, anastasijaki и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Само вчера ме разочара Билјана иначе другите гали ми пееше преубаво а посебно кога галата беше посветена за тоше е тогаш најубаво ми испеа според мене вчера имаше избрано погрешна песна ама секој со вкусот. Фаворити ми се Мики и Билјана
    позззззззззз ;)

На aaaaa и s.u.n.s.h.i.n.e им се допаѓа ова.
  13. s.u.n.s.h.i.n.e

s.u.n.s.h.i.n.e Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2010
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    32
    Се сложуваммм ептен.Нико и Ивица ми беа фаворити,ама слабо,слабо...Мислам дека оваа гала некако сите го допреа дното(со некои исклучоци) :^)

14. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Мене од гала во гала се подосаден ми станува Идолов!
    Калиопи, Игор и Тони абер немаат со давањето комплименти, се едно те исто кажуваат, се нив нешто ги фасцинира, они секогаш се задоволни од настапите... Абе еднаш не кажаа што не чини, малку да ги поучат идоливе за следниот пат да ги применат нивните совети. А имаше такви на кои очајно им требаше по некоја критика.
    Дејан ми е страшно досаден и не знам зошто сеуште е таму. Да не се повторувам за Христијан, одвратен ми е и антипатичен! Виктор стварно не ми е јасно зошто секогаш мора да ги завлекува песните во тој негов Џастин Тимберлејк стил. Толку убава песна пееше синоќа и ја завлече, ја завлече... „Ти си ми у крррРрр-вииИиииИИИииии-и-И-и...“ |( |(
    Јана ми е слатка, ама не знам од каде толкува трема ја нападна синоќа, го утна ептен текстот.
    Ивица баш ми беше океј, исто и Нико и стварно не заслужија да излезат, барем не додека меѓу идолите има такви кои им се испод колена.

На glamour-lady, JuLleE, BoaVista и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Miax

Miax Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    14
    Јас сум нова тука.Здраво :РР
    Вчера бев на Идол и ги слушнав во живо и ќе коментирам за нивните настапи и знам дека многу од вас ќе се спротиставите ама тоа е мое мислење.

Нико-Кога ги пееја женските вокали навистина ми се допадна и си го доби синото цветче од мене :))..Но минатата и вчерашната гала вечер почна по малку да се занесува бидејќи мислеше дека сите го сакаат затоа шо ни еднаш не седнал на тоа столче..Ама ете вчера трц ! До таму му беше среќата.

Дејан- До вчера искрено не го забележував ( истото важи и за Ивица) но вчера стварно ме импресионираа посебно Ивица,ама и Дејан беше супер

Јана-Преслатка! Кога Игор и прокоментира дека сака да ја види како дама на сцена не мислеше на ова! Настапот не и беше ужас ама не и беше нешо да паднеш у несвест....Се потруди да биде дама ама како на резултат на тоа ѓи заборави зборовите или пак додаваше свои :D

Иван-Браво дечкото супер беше немам ниту една замерка ! Само така нека продолжи

За Ивица си кажав горе.

Билјана како и сите што викате она почна да се филма од кога пееја Битлси кога почна да скока а ние сите ја знаевме како романтична т.е. некоја која пее бавни песни.Иначе бидејќи ми е фаворит ќе и дадам уште една шанса

Мики-но коммент

Кико-Бидејќи ми е фаворит морам да признаам дека минатите гали му беа катастрофа па затоа не гласав за него туку само си го сакав.Иначе вчера стварно ме изненади и го заслужи мојот глас а за педер не би рекла дека е!

Виктор-Феноменално испеа браво и за него! :clap:

16. barbie-hilton

barbie-hilton Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    82
    Па искрено оваа гала Нико и Ивица беа катастрофа (Билјана убавицата :puke: не ја спомнувам затоа што Игор убаво обајснува секоја гала цитирам ''Билјанче заблагодари му се на татко ти, Не сум видел нешто посекси" како на мисс да е ок супер си е све ама има избори за мисс колку што знам не и е овде местото). И да не заборавиме дека ова е ИДОЛ а идол за мене е некој кој кој стварно е беспрекорен, кој ќе знае да ја испее секоја песна, ќе знае да се снајди во секоја ситуација, оној кој ќе го сакаат и помали и повозрасни а не само тинејџерки според мене само Мики кој е мојот идол ги има тие квалитети и Виктор кој исто така е одличен, друг никој :)

17. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.668
    Офи па незнам баш дали истово би го напишала ако битката беше меѓу Мики и Кико.
    Факт е дека Мики има глас, предобар глас.Исто така и Ивица и Нико имаат гласишта во однос на Кико. Кико кој има гласченце минува без проблем, а два солидни гласа испаѓаат?!? Поентата ми беше да направам споредба, зошто сите што сега се фрлате демек Кико ова Кико она, утре први ќе пишувате против Кико кога со природната препотентност и напалените тинејџерки ќе ги исфрли и вашите фаворити. А како тргнало, натака оди работата.
    Факт е дека кај нас не се цени квалитет. Јас само најискрено се надевам дека сега откако испадна мојот фаворит(Ивица), барем ќе победи оној кој заслужува да победи - Мики.

На JuLleE и baguf4e им се допаѓа ова.
  18. Miax

Miax Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    14
    :) Јас само си го кажав моето мислење :)

19. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    кревање е само за него што се зборува..лигле е кико или нико??? не знам кој ни солеше паме тда се сакаме и бла бла....а арогантен??? хмм не баш,можеби бил ама веќе не е.то е реалноста. позз

20. PinkPrincess

PinkPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    И јас се согласувам со тебе бидејќи навистина Иво не требаше да испадне а исто те подржувам за Јана и Христијан како прво Јана моќеби овој пат не го имаше научено и текстот добро а Христијан го редат само за да ги поттикнат гледачите повеќе да гласаат за него.Тоа е моето мислење :*