И мене ми е криво Зарипнат беше, не испеа убаво затоа испадна. А во фаворитите ми беше. Инаку, мене овие тројцава не ми се фаворити (Иван, Виктор и Кристијан). Зошто? Затоа што сите ги сакаат Нејќам да се движам јас со сите
^ Да се разбереме, Кристијан не е самобендисан - Христијан е свесен! Шала де. А по Иван како сте се залетале...
Ах Боби Боби..Криво ми е за Боби и Коста.. Па ги поделиле 10 машки,10 женски..А реално помалку девојки требаше да има.. и овој од Битола ми се допаѓа..Хммм тој по оперските што е повеќе(не ми текнува како се вика )..убаво пее... Абе Кимке лудници е..Убаво пеат тројцата што ги наброа,ама сите ги сакаат затоа што се убави..тоа им е плус..Има некои што,ајде да речам,полошо изгледаат,а имаат извондреден глас..но не се толку обожавани.. Инаку некни во Рамстор го видов Денис Мурат..Поубав е во живо..убаво пее,али ми глуми бе некако..
Ајде јас ќе постирам . Иван Раденов - новиот Македонски идол! Спојлер Виктор Апостолов Спојлер Христијан Тодороски Спојлер
Да, така ги делат. Во американскиот се top 24, 12 машки и 12 девојки. А и во бугарскиот мислам дека беа 10-10.
Која беше третата песна што им ја дадоа на машките? И зошто никој не ја пееше? Спојлер Ако беше од Бон Џови, јасно ми е зошто
Ауу не да глуми. Вивнат е Денис во облаци. И искрено не пее толку добро, колку што мисли дека пее и колку што е уфилман целиот. Патем, и мене ми е фаворит Иван Си го фаворизирам јас уште пред да се појави на Идол
Не го знам Денис лично и го немам видено во живо, ама не е толку лош. БАрем јас така мисла. Виктор изиграва мн страмежлив, ама репутацијата не му баш најдобра кај врсничките или кај девјките и опсто луѓето што се тука некаде со годините колку него во Битола и тоа уште пред да излези на идол тој беше познат како еден од убавците ама е познат како не многу добар по карактер, и така мн нарцис.Сепак ги има сите атрибути на добар пејач барем пред камерите е скромен и прибран, убаво пее има школован глас, убав е, и згоден физички, супер е во тој поглед, заслужва да е во фаворитите иако јас сум за дечкото високоит ,како се викаше, не знам ,..од Радовиш што е. а од девојките сум за Јана таа ми е омилена уште од почетокот.
^ Да видиш од мојава генерација што е и на профил слики од него имаат ставено. Се дур не го дираат Иван е топ.
Страшно.. Еве гледам кај Виктор на зид му ставаат разни глупости..И сите што имаат слика со него одма си ја ставаат за главна..тие што немаат него го ставаат..Страшно Инаку јас сум фрлила окце на Иван..да си знаеш.. И на оној што ми отпадна,нинџата,каратистот..како се викаше
Мене фаворити ми се Христијан, Виктор, Даниела, Ариета, Иван и Боби (но знам дека отпаднал и жал ми е за него ) ... Минатата вечер не гледав, поминаа ли овие мои фаворити?