На анкетата гласав за Мики и мислам дека од овие што останаа најреално ќе биде тој да победи Се двоумев малку меѓу Мики и Иван, ама сепак гласовните способности на Мики беа одлучувачки мојот глас да оди кај него
Јас слушнав дека до 5ти ќе работела А1 (незнам дали Мај или Јуни) затоа сега почнале по двајца да вадат. Банкротила демек. Најверојатно се само гласини, ќе видиме.
Абе не зборете глупости и не мешајте политика. Врска нема, ако немаат пари нема денес у Белград да ги носат.
Мене ми се чини дека воопшто не е битно кој ќе победи. Битно е кој како ќе се покаже на гала вечерите и дали некој ќе го забележи. И важни се песните понатаму, ако се никакви каков сака глас нека има, џабе ќе биде.
http://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D1 ... ng_started Мојата страна на ФБ ! Ако сакате придружете се и гласајте за вашиот фаворит.
Betty Lynn Murray Edinstveno nesto od vecerva koe sto stvarno me potrese i koe me natera da placam kako malo dete ....DD Bravo Viktorce !!! Ова го има Бети постирано, и песната Ти си ми у крви. Сега повеќе ја почитувам
јас си кажав дека мики ми е апсолутен фаворит па по него кико.е сега и да испадни кико понеделник нема да жалам заради тоа што најмногу сакав да не испадне пред нико и ивица.откако овие двајца ги снема среќна сум. иначе мислев дека ивица е поарогантен од нико ама не!! никој нема да го стигне степенот на самобендисаност на нико.али океј,нека му биде...
Го прашав Нико по порака на фејсбук за ова за магарето,дури и сликата му ја пратив...Ми рече дека било зафрканција,дека го знаел тоа тој и дека биле многу добри другари со Кико.
А да ве прашам тоа со враќање на испаднати како иде? Јас не го гледав Бугарскиот идол. Ќе има една гала кај што ќе пеат па ќе се гласа или ?
Една другарка рече на крајот нели Иванна кажа : Следниот понеделник ќе го дознаеме првиот Македонски идол. А плус денеска и баба ми ме праша дали ќе била последна гала,дека така слушнала ..
Леле како се шират дезинформации. Нема шанси да е последна гала, идол ќе заврши некаде на крајот на мај.
Е вака сега:јас колку што знам пошо успеав да зборам со некои од идолите ми кажаа дека на 6 јуни ке се знаело веќе кој ќе биде идолот...што значи дека на 6 јуни би требало да биде главното финале и ке бидат 4ца во финале...Искрено типувам дека ќе останат:Виктор,Мики,Иван и за 4тиот не сум сигурна може или Биле или Кико.Но,сепак мислам дека ќе биде борба помеѓу Мики и Виктор.
Ако е така ко што викаш сигурно ќе вратат двајца. Пошто ако испаѓа само по еден секој понделник на 6ти јуни ќе остане само еден кандидат. Во финале ќе бидат минимум тројца така да... ќе има изненадувања