Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
  2. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    123
    Ако враќат некој Бети си ја сакам назад во идолот....

3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    А кој рече дека ќе враќаат некој ?????

4. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Многу ми е смешно што Виктор и Иван цело време на анкетата имаат или исто или еден глас се разлика

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Настрана од идолов сакам за жирито да кажам, гледам сте прокоментирале назад... Игор многу го почитував како личност и како уметник како мултиталент, но толку ме разочарал што неможе да се опише. Искрено го доживувам како некое манијачиште што само буља по девојчињата таму. На што личи тоа на Биљана што и го кажува тоа секоја Гала вечер? Толку се укопа во земја, па и со слоновите уште тоа му фалеше. Исто и Калиопи многу ја почитував, ама сфатив дека освен лигавење женава ништо друго незнае. За Тони незнам, интересен ми е, за него на позитивно ми се смени мислењето откако трае идолов. Предходно не го сакав, сега ми е баш океј. И дај малку по конструктивни нека бидат мајка му стара... На Иван му велат совршено без грешка отпеа, а Иван кутриот се препоти од што ја испогреши песната.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  6. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Пробав да го читам ова интервјуто во Мноого од Виктор и се напнав. Ко неписмен да (ако е негово пишуваното). Нема прегледност, никаде голема буква, никакви интерпункциски знаци.....освен убиствените 3 точки. Не го завршив, замарачко е. Виктор ако ме читаш: научи да се изразуваш писмено

^ Еј стварно Игор го претера со Биљана и со тој татко и. Многу манијачки звучи

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Хахах може сака бесплатно летување во Лагадин слушнав вилите нејзини биле не знам колку е точно. |(

8. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Абе за интервјуто на Виктор пишува дека не е редактирано, е сега не знам дали тоа значи дека самите куцале па само го аплоудираат или они зборат а некој друг пишува. А и јас многу се нервирам кога некој не знае правопис.

9. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Е па ајде и јас да дадам личен осврт :)

Калиопи ми е како Есма. Јас , јас и само јас.... досадна е , се лигави, додека она да каже што мисли јас правам маникир, педикир и веќе сум на пола пат до центар. Ама затоа многу ми се допаѓа како пее, добро не баш сите песни ама онаа Буди ме ми беше хит ( има и други а,а ај да не тупам).

Игор ми е како вратен од мртвите. Беше шоумен број еден, а сега ми е остарено чиче што се труди. Дефинитивно го изгубил шармот, а и хуморот.

Тони. Еееее Тони, може да го сакам или да го мразам, нема средина. Кој е, што е, како е ...настрана. Во идолов ми е баш на место, се заебава, како слатко ме изнасмеа кога и рече на Иванна да му дојде на јајца деновиве. Се ваљав од смеење, некако ми одговара да ја зае*ава.

Тоа е се народе.... :D

На easyyyyy му/ѝ се допаѓа ова.
  10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.119
    Допаѓања:
    67.123
    Јас мислам дека не треба никој да се врати. Си ја имаа шанстата, испаднаа и тоа е тоа. После се пак едно те исто, па досадно веќе ќе стане.

На vikica.s му/ѝ се допаѓа ова.
  11. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.620
    Допаѓања:
    2.472
    ее сеа без претерување, само еден стих погреши.. :$

eдит ; и мики пред некоја гала самоволно си го промени текстот па никому ништо ;)

На Rose.the.one му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    На анкетава Мики има највеќе гласови, а Иван и Виктор - мртва трка! :D

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Не беше еден стих. Повеќе пати ја згреши и ваљда од што се узбуџи од трема што и како ќе излезе не ја испеа баш нај. Иако мислам дека можеше многу повеќе. Сакав да кажам, толку грешки направи, а жириво му вика продолжи така, перфектно без ниедна грешка. Како да продолжи? Да греши? Да го фаќа трема? Наместо конструктивно малку да ги подучат сал мед и млеко од уста им тече.

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Од колку часот е интервјуто со Нико?

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.119
    Допаѓања:
    67.123
    Јас за жирито кажав еднаш дека ме разочара. Тони и Игор како да се натпреваруваат кој ќе смисли поинтересна шега. Шоуто стенд ап комедија го направија. Па сериозно шоу е забога, не е некоја си третокласна шега |( Ништо чудно што не се поправаат од гала во гала, баш некако напротив. Си останаа со тоа од Господ што им е дадено.

16. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Од 22:00 мислам дека почнува. :)

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  17. leyla12tekin

leyla12tekin Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Уште од самиот почеток мој фаворит е ВИКТОР! Точно е дека имам само 14 години и можеби сум релативно млада да коментирам на овој сајт, но се регистрирав од причина што сакам да си го искажам своето мисленје! Според мене Виктор е најталентиран,најубав и секогаш остава без здив со својот настап!
    Оваа ГАЛА и јас бев да гледам во живо и морам да признаам дека се расплакав од прекрасниот настап на Виктор! Песната ја испеа со многу емоции, едноставно е најдобар! Инаку навистина не ми е јасно зошто толку многу го критикувате кико! момчето според мене е сосема ок....тоа што на моменти делува премногу самоуверено е токму поради тоа што има стекнато мн обожаватели,па има право да се опушти!
    Кико не ми е фаворит, но сепак е супер,немам ништо против него, но сепак ВИКТОР Е НАЈДОБАР!

18. leyla12tekin

leyla12tekin Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Интервјуто со нико и ивица започнува во 21.30

19. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    вечер еден на два ќе биде хаха.ајде баш ме интересира што ќе кажат...

20. swanprincess

swanprincess Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    27
    Фаворит ми е Мики. Најубаво пее!!!