А зашо другиве не го коментираат Нико, нејкат да ги искажат своите негативни коментари или немаат што да кажат :^ А еве ги, Нико-негативецот така и го мислев.
Е сеа и овој Нико за се' овие другиве што ќе искоментираат дава демант. Е ај сеа,за се' вика не е така вакa е
молам некој да ми кажи дали кико даде коментар за нико и што рече? и се извинувам малце ако сум досадна со кико
За се има оправдување Нико, тој се знае да каже. Се обратно кажува од идоливе, ц ц ! Ме нервираше и мило ми е што испадна
Како не, го закопаа Ова се ќе се заборави, ко ланскиот снег. Кариерата воопшто на никој не зависи од тоа што ќе кажат другите. Сепак, тоа е само нивно мислење.
Ауу... Не знам што да кажам, искрено не ми личеше за ваков. Да рече еден од нив дека е самобендисан и сл. негативни работи ок, може така сфатил, ама не е 1, значи до Нико е. За гласот се` е ок. Жаре: „Дали си самобендисан?“ Нико: „Не, јас сум релен.“ Релност, да. Ама некои работи едноставно може да се задржат за себе.
Ајјј Нико сеа не замарај толку, се извини а сигурно дека ќе го смениш карактерот ради неколку изјави. Да, да Знаев дека е негативен и претпоставував дека пеел целовреме ама дека ставал на секое лонче капаче и дека се расправал не знаев ама дознав Се надевам после интервјуво нема да го видам
^ Да, ама пеењето на Ивица беше најкатастрофално оваа гала. И сите нека направија фалшови, ама неговите најмногу се познаваа. Баш и на ТВ сега чув.
Да, ама остава многу лош впечаток... Јас лично не би го слушала после ова што го чув , па како сака нека пее.. Овој Кико едит - хахаха која фаца ја прави Нико Ќе пукне еј...
Искрено ете ја тука на дело лошата страна на идолите така ? Сега после нивните коментари за Нико се виде и нивната особина така ? Зошто лично во очи не му кажале дека им смета тоа, тоа и тоа , туку чекале вакво интервју преку камера да му кажат дека немале храброст ? Зошто не биле директни и искрено не му кажале извини Нико вака и вака. Искрено ни едните ни другите не ми се допадна што искоментираа вака ни тие во студио ни тие што останаа. Во ред тоа што беа искрени веројатно тоа им пречело, мене единствено ми пречи што не му кажале во лице, а и којзнае зошто не му кажале, можда и не се обиделе да го разберат и сфатат во целост, убаво кажа Иван со него луѓе кои го разбираат неговиот карактер можат да се дружат, не се сите да се разбереме позитивни како Јанчето. Веројатно ова е шок за Нико се гледаше и по него, и мислам не требаше јавно да им се извини, ама ете се гледа на дело неговата искреност и доброта иако негативен човекот ете јас ќе кажам ако го разбереле поубаво и му оставиле простор можеби ќе покажел некое друго лице. Ете до каде ме доведоа интервјуата, на пример мене би ми пречел човек стално што ќути, би ми станал досаден, гледајте сега контрадикторност, Ивица секогаш ќути, забавен е, дури и кога е опуштен и дури и кога ќути, а кога ќути што прави интересно Мхм, мх да не речам дека им сметала конкуренцијата, ако сметаат дека со истакнување на неговите негативни особини ќе се створи убава слика за нив, згрешиле за жал иако повеќето се трудеа да бидат ''искрени'' ама штом не биле искрени со некого со кој се заедно 24 часа не очекувам дека ќе бидат искрени пред камери. КРАЈ !
Христијан ме надополни, на секое дупче не едно две капачиња хаха. Врв ми беше коа рече ја сум Бог а вие сте обични смртници ХАХАХАХАХХАХАХА