А реприза има ли? Јас заборавив да го гледам, а сакав да го видам Нико зашто многу ми е мило што испадна ептен ме нервираше премногу се преценуваше.
Не знам, не сум била таму, не сакам да коментирам што-како. Можеби и е до нешто сосема трето, што ние воопшто не го знаеме. Може има и некоја скриена љубомора кај другиве, а може и желба за доминација кај Нико. Пак ќе речам, не коментирам за работи кои ги немам видено со мои очи и чуено со мои уши.
Па не е само Нико образован. И Мики е. И Виктор мислам дека има музичко завршено, ама не сум сигурна, така потчув.
Не е лицемерен човек штом јавно се извини, е сега можда беше толку ептен фатен во тесно што си дозволи да биде толку повреден и да се правда, чуден карактер имал Нико ептен во секој случај чуден карактер, па ништо чудно и никој што не му се обратил, сепак, не е етички некого да го направиш резил пред цела мак. јавност, а притоа пример да немаш со него направено асален муабет, а сепак си седел со него 24 часа на ден . На КРАЈ ова е ЕДЕН ГОЛЕМ МИНУС ЗА СИТЕ ИДОЛИ ПОСЕБНО ЗА ОСТАНАТИТЕ, ЈА ПОКАЖАА И ДОКАЖАА НА ДЕЛО НИВНАТА ЕТИЧНОСТ !
Покрај целото интервју она што точно го забележав е токму несовпаѓање на карактерите. Такво и мислење имав за Нико како многу ПОСЕБНА личност и реална, а она што е многу тешко е личности како Нико поточно со таков карактер да се совпаднат со друштво како останатите идоли.Тоа едноставно е КАРАКТЕР. Нико е уметник а уметниците се толку посебни што треба многу за да можеш да добиеш некој заеднички јазик.Се пронајдов некаде во неговата личност и јас и потполно ја сватив ситуацијата, едноставно во идолот не е имал ни еден сличен карактер на неговитот па да се совпадне.Напротив добив некое друго мислење за останатите идоли , по она што го искоментираа Нико ми беше и ќе ми остане идол за мене сеуште важи како прекрасен пејач со единствен зрел глас во споредба со другиве и секако како прекрасна личност.
Кристијан прв се истрча навреди да изнареди. Толку ми стана одвратно тоа дете, се гледа дека нема ни грам култура, нека оди прво дома да го превоспитаат, па во училиште да научи како да се изразува, па нека се врати. Глупак.
па што и да било немораше така да му шлапнат. луѓе сме, имаме чувства. можело отворено да му кажат додека траело тоа, а не сега..
И Виктор е , има завршено нижо музичко,средно музичко и музичка академија . Се согласувам со претходните мислења , не дека го фаворизирам Виктор али најмногу некако се воздржуваше од навреди. А Ивица е симпатичен дечко , баш си одговара на смајливо .Жал ми е што цело време само со Нико , Ивица скоро ништо не го прашаа .
Па не си пропуштила многу, речиси ништо не кажа. Само ептен смешно ми падна дур се бранеше Нико дека не пеел, демек лажеле. Кога му рече Жаре на Нико Ивица да каже дали пеел 24/7 и Ивица вика: „Да, пееше“.
Добро бе Офи,а ти имаш ли друга работа освен да го обвинуваш и да го обвинуваш и да го обвинуваш...Си тргнала против него ко фамилијата да ти ја масакрирал побогу. Ај гледај малку реално,ова другите што го направија асално е?Правилно е?
Можеби овие пречки кај него му ги кажале индиректно на Нико , а он сега пред камери се праи божем ништо незнае .Или пак дотолку е глуп што не разбира кога работите му се кажуваат индиректно