ај ако најдете реприза од еден на еден со нико и ивица постирајте клипче пошо ги читав коментариве ама не успеав да го гледам па ме интересира сега што се случувало
да да и јас сега видов ..му дадов предлог за една добра брза песна ама ке видиме дали и воопшто ке ја прочита ако по некоја среќна околност ја избере ке ви кажам
На американскиот границата е спуштена на 15 години за учество. Со 15 години како пееја е ненормална работа, Јана има 17, а цело време и ги потенцираат годините. Ма ајде. Па уште да пееше воодушевувачки да разбере човек, ама вака...
Не го гледав интервјуте, замолувам некој да даде линк Ве читав и само едно ќе кажам, без разлика што кажале останатите идоли за Нико, дали го оцрниле или не, не ми е битно, неможат да го оспорат тоа што сите таму што останаа ги натпејува!
http://www.youtube.com/watch?v=cFRF3tTKzIg Јас го најдов само ова, еден дел е од интревјуто со Нико и Ивица.
еве го на страната на Еден на Еден, само сликата е тргната сега кај постот на девојчето http://www.facebook.com/edennaeden
Фала му на бога Ивица излезе. Кој ќе го гледа сега низ градов има да се допрчи лелеле, отсекогаш ме нервираше коа го гледав, а не па сега. И нека си поработи малку на речник, очајно му треба.
Христијан на фејсбук : Понеделник 02.05.2011 сите кандидати ќе пејат поп песни... реден број 4 Христијан Тодороски - You Are Not Alone - Michael Jackson ♥
го следев интервјуто синока со нико и со ивица ...едно време толку многу ми падна жал за нико а од друга страна пак сите го „утепаа со истите куршуми “ значи стварно нешто не било во ред со дечкото , за неговото пеење нема да коментирам ама на моменти како да ми делуваше многу арогантно и злобно човече дури и сега на ексклузив гледав ги прашуваа идолите со кого никогаш не би се возеле во кола и рекоа со нико , Добро а што е филмот со лажниве профили на фб на кандидатите , конкретно на виктор пишуваш виктор апостоловски и излагаат 100 профили
Малата ми братучедка со другарките ги видов кога отвараа лажен профил на Кико, ги прашувам зошо и одговорот беше: за да го имаме во пријатели. Пошо на вистинскиот немал место да ги прифати. И се радуваат сега, го имале во пријатели Кико Инаку 3то одделение се
^ Која apologize од Justin????? Немој да ми речиш дека ќе ја пее apologize од ОneRepublic??????????????? Оти ќе умрам на лице место!
Овој муабет јас верувам дека е точен....искрено ќе се навртам сега пак на интервјуто на Нико во кое идолите наши го направија да не кажам перепенде Мене искрено ми фати жал за Нико,човекот остана со отворена уста цело интервју,се шокира....Меѓутоа имав прилика да зборам со еден од Идолите и ми врати ваков одговор:"... верувај се мислев 10тина минути дали имам нешто добро да кажам за Нико,немав што,ако требаше да зборам добро требаше всушност да лажам... " А друго Идолите и не кажале се така црно,имало и добри муабети за Нико,мегутоа од А1 го извлекле само најлошото и само тоа го прикажале....нив тоа и им е работата,само така им се зголемува гледаноста....Друго што сакав да ви го соопштам е тоа дека Нико и не се баш претставувал пред јавноста баш таков каков што е....за жал вистина бил Онаков каков што ни го опишаа Идолите,се претставува дека Љубовта за него е 'се во животот,(демек никој друг нема девојка) а всушност се пуштал на пола девојки од организацијата...и ред други работи....Никако не се обидувам да го оспорувам неговото пеење кое е фантастично мене ми беше онака баш кул,се разочарав многу..... Поздрав Девојкиии!!!!
девојки в4ера го пропустив интервјуто и разбрав дека мн го нападнале нико со што самите идоли со тоа самите си се усрамиле пред мак јавност, дали ке можи да ми постирате линк ако случајно го има некаде на нет интервјуто о д в4ера еден на еден или да ме упатит екаде можам да го најдам или веке да не го има некоја постирано веке? ви благодарам од напред