Се разочара? И да има Нико песна што ќе стане хит нема да ја слушаш пошто си раочарана од него што не бил каков што се прикажувал? Ај ве молам бидете малку реални. Не е ова Велики брат па да се има разочарувања во нивниот карактер и однесување.
значи колку ја мразам оваја иванннннннна , тоа е страшно ми се иде со 2 праста душа да и извадам антипатичност до бескрај
искрено неможам да поверувам дека толку многу го критикуваа Нико и да било така искрено не ми се допага што така толку јавно го искритикуваа ,нека му ја мислат како ке го погледнат повторно во очи (не го бранам Нико само не ми се допагаше однесувањето на останатите)
Ту бре да ти се сневиди, јас се израдував латино тие поп ќе пееле! А иначе Виктор е број 5, а незнам што песна ќе пее.Ќе ве известам за брзо време.
Иван си одбрал супер песна Многу е убава (една од моите омилени) и јас мислам дека добро би ја отпеал Утре за сите Битолчани, аеромитинг И ако знаете за друг некој што ќе пее ве молам пишете
Е се прерадував жими се. Си имам кажано јас дека песна која што најмногу ја сакам во животов е apologize. Па и Иван ја пее. Се прерадував како мало дете Само убаво да ја испее, да не ја утне како бацила је све низ ријеку и на Марс да сум ќе гласам за него!!! Apologize бе не ми се верува! Во Понеделник нема да дишам на 3 минути ми се чини. Приближно вака да ја испее и не барам ништо друго! Смајли што ѕенѕа 1000 пати. http://www.youtube.com/watch?v=fsya1EDt_3Q You tell me that you need me and then you go and cut me down... I need you like the heart needs a beat... На песниве уште нотите да и ги научам како и одат... Нема поголем фан на ОneRepublic од мене, нема!
Диши Спаркс И јас ја сакам многу песната, мислам дека му одговара на гласот. Ако не ги заборави зборовите или да ја исфалшира цела на коњ е
Ivan Radenov Me again! Се предомислив околу изборот на песна)) Ја менувам песната и одам со Queen - I want to break free! Е ова е конечно, hope you'll like it! ) сепак нема да ја пее Apologize
Иван педер, Иван педер - а Спаркс И јас сакав да ја пее Аполоџајс, оваа од Квин мислам дека на Мики подобро би му легнала, ама тоа е
Е се попарив. Пу! Тамам се израдував дека ќе ја слушнам apologize гледај што прави. Уште еднаш не се радувам вака, како мало дете за потоа да не ми биде криво. Сепак уште долго време ќе заспивам со оргиналот, се дури некој не ја испее преубаво. Дислајк најголем
Мислам дека аполоџајз ќе ја испееше подобро,ќе имаше подобар настап... Ах Иване, Иване... А ова жириво, кога веќе решило да седне на почитуваните столчиња, требало да погледнат како жирито од светските идоли ги оценува кандидадите. Сепак, прават лиценцирано шоу, не од ракав. Требало да се информираат, да видат како за секоја нота им даваат коментар, ги усмеруваат дали гласот може да им оди повисоко, им даваат насоки во врска со изборот на песната... А не енекои безвезни, неповрзани коментари, и само колку се прекрасни. Мислам дека од целово шоу жирито најмногу ме лути и ме иритира.
Жирито има најголем удел за нивното однесување поготово надвор од сцена, мене се така ми личи. Ко ќе ги испофалат ги вивнуваат во облаци, епа ела после не биди самобендисан кога те испофалила Калиопи да речеме, музички афторитет и толку.
Леле ама за Нико стварно криво ми е, еве дури и да е таков како што викаат сите, сепак на ТВ пред сите тоа да ти го кажат, и тоа сите идоли лошо кажуваа за него, мислам немаше некој неш салам шо кажа, стварно грев4е е... сепак кажи му у фаца а не на ТВ бре.... ама ај таа е шо да прајме....
Леле Иван од Queen ли ќе пее, се надевам ќе ја извежба убаво песната оти не е лесно Freddie да го испеиш...
Јас овие 2 ги најдов . http://www.youtube.com/watch?v=cFRF3tTK ... h_response http://www.youtube.com/watch?v=58eCFSq1 ... h_response
Ај и јас да искоментирам, сега го гледам интервјуто. Жал ме фати за Нико, стварно лошо што вака на тв дознава што мислеле. Може ако му укажеле на ова ќе го сменил понашањето, ако знаел дека вака ги иритира сите ваљда ќе се потрудил да смени некои работи. Али тоа е. Кико многу жустро расправаше, можеше на смирен начин да каже, ко Виктор на пример Али штом вака сите зборат не ќе да е лага и из измислица. Кај сите 7-8 луѓе оставил таков впечаток. Дури успеал и Мики да го изнервира а тој ми изгледа како баш тип што е тешко да го изневираш. Ама ќе видиме, после секоја емисија еден на еден имам различно мислење за испаднатите, се дознава што и како