Мислам дека Виктор има одбрано добра песна...и претходните гали таа песна му ја имаа предложено и затоа што е популарна периодов.Мислам дека ќе ја изведе на свој начин и дека супер ќе му биде цел настап.Знае како да ја крене публиката на нозе.Барем јас така мислам.А и Кико исто има одбрано одлична песна само што не знам како ќе ја изведе...
Ах Виктор ВИКТОРРРЕЕЕ Како бе дете вака како можи ? Значи толку убави песни има пеено само некој згрешени одбира. Ама мислам оваа ќе ја испее како што треба само можеше и подобро
Јас мислам дека песната на Виктор е прекрасна, една од поубавите песни на денешницава. Мене ме буни песната на Мики... Што знам, некако не ми е доволна за да може да покаже што знае. Добро и за let it be така си мислев, ама ме изненади. Ќе видиме што ќе биде.
еј па супер песнички си одбрале. ама кико мој мислам дека ќе ја утни...па претешка е песната ама како било,барем ќе го гледам на раат во еден на еден (дај Боже да грешам) а за мики не се сомневам дека прекрасно ќе го отпее роби. а за дејан не се знае?? мислам тој секако нема да испее како што треба ама барем да знам што ќе пее
Барем да знаеме која песна ќе ја уништи Не ми се свиѓа на Хихо изборот, а Квин на поп вечер? Мислам дека искоментира некој наназад...
да и јас не сфатив како квин се вклопуваат во поп вечер ама ете...барем добро ќе испее иван,нема да ја уништи како што дејан ќе го стори тоа
Да тука беа. Сега дечињата само редат слики со хрчакот , цела почетна тој , ми се згрозе животот Инаку Дејан која песна ја одбра?
Незнам зошто им дозволуваат да пејат по свој изобр што ќе им текне. Значи, не е рок вечер, ами е поп вечер, а Иван ќе ми пее од Квин. Ајде на крај, нема ли други пејачи од Квин мора ли? Знаете што? Мразам кога некој не ги почитува правилата, и дај Боже да го издуваат како што го издуваа Нико што се правеше паметен.
Изгледа тренд им станува да се прават паметни Имаш тема бре човече, одбери песна и чао пријатно. Аеее какви глупости
луѓе ај ве молам кажете ми дали утре идолите ке се шетаат во град? денес се шетав со другарките на плоштад и ѓи сретнавме ивица,јуле и еми...се сликав со тројцата и ми кажаа дека останатите идоли се во битола! ме интересира дали утре ке шетаат во град? можеби поставувам мн глупаво прашање, но сепак ако некој нешто знае нека ми каже!
Оф, не знам како преживеавме додека не беа во Скопје Јас мислам веќе да не ги пуштаме да мрднат од тука, оф лелееее
Аххх Кико.... Сакам да го видам, да го запознаам, да го слушнам и еднаш СИЛНОООООООООООО ДА ГО ГУШНАМ Е глејте колку е Кико забавен.... само треба да го препознаете она интересното во него