Абе ние тука се Ванѓи сме, абе и Ванѓа не ни е рамна, со нас никој не се споредува бе.Еве сеа со моите гатачки способности ти кажувам дека утре ќе ги најдеш на Бит-Пазар точно во 15 часот 28 минути и 45 секунди кај претпоследната тезга. Дали ќе се шетале во град оф бооже (СмајлиШтоСеКрсти)
само дискутиравме со реинбоу дека секоја песна што ја пее дејан ја уништува.но тоа е само наше мислење.не мора да се сложуваш со нас ниту да не напаѓаш поради тоа што го мислиме.
Dragi prijateli,samo da vi objasnam na site vas koj mislite deka pesnata I want to break free ne e pop.Za pop pesna se smeta sekoja ultra popularna pesna,a ovaa e edna od tie.Queen e rock bend,no I want to break free,Radio Ga Ga i uste nekolku se smetaat za pop.Nie pred da odbereme pesni se konsultirame so profesionalci koj se kompetentni da kazat dali pesnata odgovara so zadadenata tema.Dobra nok. Ова Иван го постираше
сега уште да ни кажат дека и Молитва е екс ју инаку не верувам дека Иван не чита толку колку што Билјана сигурно му ги пренесува коментарите аххаха
Малку сум разочарана од изборот од песните. Покрај толкав избор на песни они кои ги избрале. Не дека се лоши песните ама можеле нешто подобро, да не размрдат малце. А Билјана аман веќе, отупе со тие песните, ајде во понеделник дома.
Па не можел да избере поенергична песна , толку е добра, ако ја испее убаво, ќе ги освои верувам сите симпатии...
Морам да ви кажам имате способности не гатачки ама разузнавачки.. хаха во чекор ги следите идоливе ама и тие се праат важни одма на фб
Христијан ќе ја пее You Are Not Alone од Мајкл Џексон и ќе биде број 4, Виктор Grenade од Бруно Марс и реден број 5 а Иван е последен.