Абе оваа Евгенија не влезе во финале, така? А ова идолот и М2, се случуваат паралелно? Оти ја гледам оваа Евгенија таму (веќе во финалистите)... и да, сега овој што влезе во финале Роман Идич, е и финалист на М2. Како тоа? Дозволено е така?
Се е дозволено во Македонија, но јас мислам дека не треба да е. Нека си изберат едно шоу а не во сите едни исти да гледаме (иако не го гледам М2 )
Евгенија не влезе во финале на Идол, ама затоа е во финале на М2, а тој Роман отпадна и од Идол и од М2, не е финалист
ви го претставувам првиот македонски идол преубаво пее и ептен ми е срцка.. а и од доверливи извори од гевгелија дознав дека бил ептен фин човек и имал супер карактер..
Како бе Роман не е? Па има интервју со него, т.е со сите финалисти на М2. А и во Идолот како да го видов дека е.
Иван ќе ве молам да не го дирате женишта низаедни. Зафатен е Шала на страна, се обложувам дека тој ќе биде идолот, ги има сите потребни особини дечкото. Фаворит ми е.
го обожавааааааам!!!!! и се сеќавам дека на минатиот М2 кога победи Елена мислам дека учествуваше Ма не мислам, сигурна сум..беше со долга коса и преубав беше, а и сеуште е Сестра ми тогаш се сликаше со него и ги видов сликите, ист е!!!
Мене ми е највисокото типче шо е на сликата Дејан Јованов, се знам одамна со него и можам да кажам само пофални зборови и ептен ми се свиѓа како пее.
Па, веројатноста дека Иван ќе биде идол е голема, убаво пее, ама повеќе ќе да е поради неговите обожавателки
Дали се излезени коефициентите по обложувалниците за можен победник ??? Мала шала. Како и да е, многу се задржаа со шоуво, ептен долго време го развлекуваат крајот.
Aлбанка е ама мислам дека католик е а не муслиманка,некаде спомнаа дека се натпреварувала на Албански Идол.
Можеби, ама зашто се мислам дека во Македонија нема католик-албанци Тие се во Албанија, а албанците што живеат тука се дојденци од Косово .