Јас денеска за голема жал не можам да ве следам и да го одржувам преносот затоа што ќе одам во живо на Идол. Ќе ви пренесувам утре впечатоци и ќе читам што сте пишувале.
Одма информации да даваш шо било како било... Јас сакам Дејан да испадне... Некако ми е чуден, убав глас има, ама не знае како да се однесува на сцена, не ми е за идол... како смрзнат е... Јас мислам идол дека треба да биде Виктор или Иван- убаво пеат, знаат да се однесуваат на сцена... Фаворити ми се Виктор, Јана и Иван.. Христијан е убав, ама нешто со гласот не ми чини баш... Треба да си избира песни што може да ги пее, на пример како оваа последнава, преубаво ја испеа...
1000% Сум сигурна дека Христијан нема да испее убаво. А по некоја случајност (ама да не веруваш) ако испее убаво, ќе го сменам мислењето за него........
Се гледаме таму Мене ми дадоа 2 карти во Систина кога бев на преглед,ќе ја носам внуката од братучед има 12 години и ќе се помочаше во гаќи кога и реков дека ќе ја носам ,ќе си го види Хихи во живо Иако сакам Христијан да искочи се надевам вечер нема да се случи малава таму во несвест ќе ми падне,да си носам мирисливи соли за секој случај
Епа ај ќе се видиме стварно може. А да те прашам отпозади со 2 печата ти е картата зашто ја од едно дете ја купив па да не ме излажал нешто?
Се знае ли вечер што ќе пејат идолите? И ако знаете за Мики и за Виктор кој песна ќе ја пејат ме интересира
Леле што ја ставила Билјана онаа шамија па и црна уште +наочари, ко некоја ужалостена вдовица Не ја познав
Ја прашав малава вика има два печати,и ги дадов за да се испофали на сите другарки Не мислам дека те излажал зошто на многу луѓе даваат карти кои воопшто и не пратаат Идол,еве јас да ја немав внуката немаше ни да одам,во секој случај ќе видиш кога ќе стигнеш на врата.
Вечерва не очекувам ништо спектакуларно со оглед на изборот на песните.. Но, минатата гала очекував повеќе а видов МАЛКУ така да можеби ке се изненадам овој пат Инаку за вечер јас сеуште се надевам дека Христијан ке испадне . За Дејан да кажам дека не ми згрешил ништо..хаха многу е мил, фин ама некако ниеднаш до сега ме нема изненадено со настапот, и не гледам во него нешто посебно макар и во пеењето. Сепак мислам дека пред него треба уште една од девојките да излезе ајде ке видиме вечер што ке направат. А за Адријана можам да кажам БРАВО што искрено и точно ги прокоментира сите..и смешно беше тоа што Калиопи ги брани кога грешат како да не слуша какви грешки праат, изгледа дека тоа сите го приметуваат освен жирито
И јас ќе одам на идол Со другарка ми .. Miax . Јас имам 7 карти и сите ми се со 2 печата . А ако имаш 1 печат можеби нема да те примат..
Вечерва мислам дека женско ќе испадне. А иначе сакам Дејан да испадне, некако многу ми е досаден. Кико некако почнува да ми се допаѓа. Само Виктор И Мики да не испаднат, а за другите ми е скоро сеедно. И едвај чекам да почне идолл......
Нема да го вратат Нико, се шлае по охридскава чаршија со Денис Мурат И ај , неможам да најдам , што е репертоарот вечерва?
Кај ги виде? Вечерва ќе пеат поп песни: 1. Дејан Јованов - Kiss - Tom Jones 2. Мики Секулоски - Let me entertain you - Robbie Williams 3. Билјана Ѓошева - Everytime - Britney Spears 4. Христијан Тодороски - You are not alone - Michael Jackon 5. Виктор Апостолоски - Grenade - Bruno Mars 6. Jaна Бурческа - Man I fell like a women - Shania Twain 7. Иван Раденов - I want to break free - Queen