Јас не сум воодушевена од изборот на Мики Штознам, можел подобра песна за избере, барем кога веќе тргнал од Роби да бира, Роби има многу други прекрасни песни...
На аудициите коа им беа понудени песни не за џабе им ја даваа Feel значи таа најмногу му вреди да речам а и најпозната е, па можел некој од идоливе да ја одбере неа, ја пееја тогаш, можат и сега во комплетен мини концерт.
Не се согласувам дека Feel најмногу вреди. Според мене и Eternity e многу добра песна. И Come Undone.
Eternity да а другата не му ја знам за мене сепак Feel е бр. 1 а може него не му се свиѓа толку, ама пак има подобри од таа што ја одбрал
најсрекна ке бидам кога ке отпаден кристијан. кога ке отпаден тој конечно идолов ке стане реален. бидејки кристијан инаку со прекар барби , не е способен ни едно средно музичко да заврши во 2ра година кепнал. премногу искомплексиран и кренат тип. а што се однесува до тоа колку ефер идолов е тоа што кристијан 4 пати беше пред исфрлање но не испадна ,зошто? бидејки татко му е еден од менаџерите или директорите на витаминка, а витаминка е спонзор на идол. епа сега драги обожавателки видете дали вреди да фрлате толку пари гласајки за христијан, кој е толку ништожен меѓу образованите музичари на идолов и воопшто.
Уште казна му фали и така му викаа уууааааа на последните гали, а сега со 10 влезници наместо 20, нека му ја мисли вечер
Леле шо праат на крајот на видеото ко у дивина да се бог да чува тоа Билјана е со црното на глава којзнае што опнала, друг тапанче си напраил трет гитара офффффффффф овие буквално живеат од понеделник до понеделник цивилизација. Мене искрено глупо ми е што не можат да имаат посети, затвор.
Ивана: јас сум Ненад ова е Ивана?! хахахахахахха Доволно видов за вечерва, ќе читам утре што се коментирале... назад на учење