Игор им објави војна заради тешките зборови кон Нико, рече дека е многу разочаран од нив. И Калиопи истото го рече. Баш убаво им кажаа, се надевам веќе ќе покажат малку реалност.
Море така и треба на нив. А сега кога Калиопи ги праша дали му кажале на Нико тоа што го збореа на тв лично, сите молчеа. Едвај чекам Мики да пее.
Да бе, прво ги прашуваат за мислење, па после ги ругаат зашто искрено одговарале. Што треба од сега, да бида лицемерни и да кажуваат што не мислат и што не чувствуват. Потврдија со главата дека му го кажале на Нико ова и во живо, нетребаше со зборови да кажат.....всушност не им дадоа збор. Така да тој мангупот џабе се преправаше изненаден, дека појма нема, дека не му е јасно....
Токму така, тоа е лично меѓу нив, не е за споделување на тв, а ете не му ни кажале лично. Значи, им укажаа на идолите дека не беше во ред што сите збореа за Нико само негативно на а1 ексклузив.
Во интервјуто со Нико и Ивица минатата недела, идоливе лом го направија Нико, се‘ негативно за него кажаа, а тој само се чудеше неверувајќи што слуша.
Извини ама не требаше со такви зборови. Можеа да го кажат истото, ама посуптилно и никој немаше да им замери. Тоа испадна како сите да чекаа да му се нафрлат. Проблемот им е што немаат ништо во главата и не знаат да се изразат.
Тоа што Нико не се вклопи во друштво и се понашаше ко старец некој ко татко да им е итн и што Калиопи не очекуваше дека ќе слушне такво нешто за него не значи дека они се криви мислењето што си го кажаа.А што да кажат супер е дружељубив не знам ти што а да нема врска? Треба да им дадат опција да одбијат интервју, ама не они СИТЕ ДО 1 ги прашуваат, па после се чудат што ќе чујат, и да сигурно не знае Калиопи повеќе за Нико отколку тие што беа со него во хотелот до минатата гала вечер.А за грубо дека изгледаше, изгледаше нека поработат на речникот, како и да е секако ќе го навредеа.
значи не ми се веруваше што слушнав пред некој ден, на јана нејзините биле многу богати и им плаќале на луѓе да гласаат за неа по едно стопати не бе ова е жива глупост, не се натпреваруваат кој знае да пее туку кој има повеќе пари
Знае да имитира гласови, па кога ќе сфатат дека тука не треба имитација? Оригиналност се бара бре луѓе.
Женски мои драги, да ве замолам за мала информација Јас идолов не го пратам којзнае колку, чат пат, ама страшно ме заинтригира што тоа лафеле овие идоливе за Нико, па ги караат тука како мали деца? Има некој расположен да ми каже, или некое линкче да ми пушти да ѕирнам? Одев страни наназад, ама не успеав да најдам... Благодарам однапред, и извинете на гњаважа
Еве го најдов делот за Нико од интервјуто http://mesto.com.mk/video/XSMB6K1SMAY9/ ... 0%BE%D0%BB Не е за пофалба тоа што го кажале на телевизија. Али искрено јас ич не го поднесував Нико и токму го замислував како тип што го опишаа дечкиве. Ама не е тоа оправдување, не се кажува ова на телевизија. Не е ова кафенце па меѓу нив да кажат, ова е телевизија и тоа во ексклузив која што е најтрачарска емисија. Се знаеше дека ќе ги наместат. Памет за друг пат.
Дејан бледо и неуверливо, како без душа. Нема ни трошка сексипил во дечково, или барем јас не можам да го видам