Биљанчето ептен е убаво денеска Само пеењето нејзино, ниту ми се свиѓало, ниту сега ми се свиѓа. Спојлер Јас Иван си го чекам
Биљано, go home! Ич не ми смета идолов да стане машки натпревар, само да има квалитет, вака и овие 2те женчиња што останаа се катастрофа
Мислам дека стајлингов не е соодветен за песнава. Убава песна одбрала. Морам да забележам претерано кратки панталончиња и фризурата многу сериозно и делува.
Нема тука грешење или не, си даваме само мислења. Нема право и погрешно Ај, се на се и не беше толку лошо.
Ја не знам зашто зимаат песни од Бритни Спирс?? Па девојката и сама нема глас, ако не е компјитерски обработена песната нема да личи на ништо, а децава уште зимаат песни од неа и слични како неа.
На почетокот изгледа го имаше тој страв што го спомна Иван, но после се поправи. Според мене убаво испеа.
Некако ми се слаби вечер, дури и Мики не беше она што треба, дали ги фати трема од карањето на жирито или се исцрпени више или па е нешто трето... незнам , важно мора да се поправат, сега за сега никој нема преодна оценка.
Дејан, воопшто не ми се допаѓа, мислам дека одамна требаше да отпадне,а и не го приметувам во идолов. Мики прекрасно испеа како и секогаш, но мислам дека можеше да избере некоја подобра песна. Билјана ми се допадна како испеа и убаво е облечена..многу подобро од прошлиот пат.
Ајде уште малку да видиме што ни подготвил Христијан А Билето не ми е фаворитка, ама добра беше и со стајлинг и со се
не и одговараше стајлингот на песната јас имам впечаток дека на првите гали сите беа многу подобри и поспремни, сега некако се вадат на стара слава о боже овој носи и ракавица