аауууууууууууу веќе почна да ја фалшира песната, инаку Мики како и секогаш оригинален и свој, со добра интерпертација, ама Билето му ја утна на почеток, но добро ја пееше понатаму и доаѓаше гласот до израз.
Овој да испее ангелски, не знам како, не ми е за идол. Не ми е воопшто за јавна фаца. Има нешто толку сељачко и антипатично во него, што никогаш не би можела да преминам преку тоа.
Добро бе, нели Калиопи му кажа разиграни песни да пее?! Мисли дека се' знае?! Епа затоа и ја утна песната!
мики можеше многу подобро... а христијан секоја гала се повеке ми се допаѓа.. денес ми е баш пријатен за слушање..
Добро е, сега сме медиокритети, не слонови, напредуваме. И се гледа Игор колку штички има во мозокот. Искрено се поодвратен ми станува. И сосема непрофесионално е од страната на Игор тоа што го зборува. Во ред е, мисли дека е добар, но нема право така да изразува мислење и да ја навредува публиката.
останатите идоли кои испаднаа ги здогледав во публика, дури сега ми е жал што испаднаа, вака така се врзав за идолот и идолите заедно, најмногу ми е криво за Нико.
Што е проблемот со Калиопи и Игор што им се нафрлија на публиката?! Публика се, што сакаат ќе викаат. Кога они не знаат да критикуваат публиката ќе критикува. А фалбиве за Кико.... Иначе Мики и Виктор ми се фаворити. Вечерва мислам дека Мики можеше и подобра песна да одбере.