Како тргнало, Калиопи ќе се слече еден ден. Може и таа му го џитна градникот на Виктор на првиот мал концерт.
оооооо што приметииив па жирито се врати во форма, критикувааа!!! како сите да читале фемина и кајгана.
и кога рековте дека може да враќаат некој, леле колку ми е мерак, да се врати нико и да победи и да пукнат од мака, зошто се љубоморни и неписмени, 90% од овие што пеат на чело со Христијан.
Кажа дека не било во ред тоа што го кажал за својот сограѓанин, Нико, и дека ќе разговараат за тоа во друга прилика.
Мики ќе мора да работи дупло за следната гала. Сепак, Мики си е Мики, си го има гласот, па еден послаб настап не прави разлика. Секако, ако другата гала се подобри.
Ах Викторе на твоја територија се зафркна бе..Не беше лошо, не фалшираше, а сепак не уживав...Не знам што се случува вечерва,но сите можеа подобро дури ни коа пееше Мики не уживав како секогаш...Билјана ми е многу безлична не знам зошто Убаво ја испеа половина песна половина не...Христијан за разлика од претходните гали вечерва не ми беше многу трагичен Баш ме интересира кој ќе испадни вечерва
Биљана ми беше солидна на овој настап, и Христијан исто убаво испеа. Виктор просечно, ама ако навистина има проблем со грлото тогаш оправдано е Дејан како и секогаш ми е незабележителен.