И ај да речеме да го вратат Нико и? Гласовни способности? Да пее преубаво без сомневање. Харизма? ЈОК. Контакт со публика? ЈОК. Сценски настап? Јок. (а по негово ептен вежбал, со пот за секој настап. Да се примети не мрда од едно место ) Однесување? Како дедо од 50 години кој тупи за љубовта и се прави најпаметен. Епа и да се врати пак ќе испадне. Нико не е тип за победник на идол. Зашто не е идол на младите. Идол е на старите баби, зашто е како чичко некој. Досаден тип е. Многу сум среќна што не ги слушам неговите филозофии. Му посакувам кариера музичка, ама јас никогаш не би го слушала, не ме привлекува ништо кај него ни 1%. А ако станува збор за гласот, има уште 100тици што пејат убаво, не е единствен со убав глас.
Се согласувам со Росонерка. мики е многу подобар од Нико и тоа е тоа. Нико може да му се фати на малото нокте од ногата на Мики. Досада жива, љубовта љубовта. Мрш бре, јас незнам што е љубов ти ќе ми кажеш. Еве ја Јана Супер е досега!
aaaaaaaaaaaaaa Jана ја пее мојата омилена песнааа, . Малку ми е млитава, таму кај Валентино поубаво ја пееше , но супер се држи.
Е затоа ги критикува жирито! Големата госпоѓа Јана се испофали дека песната ќе и се допаѓа на нејзините обожаватели, спомнувајќи: еднаш ставив точка (.) на статус на фејсбук и имав 200 лајкови. Дајте ми фејсбук да и пратам линк од темата Молење за лајк, да прочита неколку мислења. Пропадната генерација на идоли.
Мене по се`, така ми изгледа. Инаку, Јана супер ми е, мнооогу ми е мила, позитивна, такви луѓе сакам, а не како Дејан, ни на живо се смее, ни на мртво плаче. Баш е - , ваков. Некоја порцеланска, вештачка, дури и језива насмевка ми има, се надевам ќе си оди денеска, доста му беше.
Да не речам најдобар настап досега ич не ми се свиѓаше она. Ама ако го замара Виктор тоа светкавото ќе и го треснам од глава
Да ама сепа се бира глас, затоа кај нас ништо не функционира. Ако е за изглед, контакти со публика тука е хихо, тој предобро го праи тоа, го сакаат, ама нема глас, џабе, посленико мики ми е фаворит, ама сите сега ме вадат од кожа поради глупавите коментари во еден на еден, јас сепак сметам дека нико и мики се единствените кои имаат музичко образование, и знаат што значи да се пее и да се има мозок, барем малце.
Та значи дека Нико не е комплетен и не е за победник на идол. Нека оди таму у Русија нека завива опери, штобара на поп идол незнам.
Тој сам изјави дека не пее опера, туку дека ЗНАЕ да пее опера, тоа по покажа дека знае да пее се. тој пее рок. И не за џабе фаворитите на тони се- нико, мики и иван, и тој се разбра во музика.
http://www.youtube.com/watch?v=ZcnPryz8IkQ Мене овој настап ми е еден од најдобрите и тука Нико покажа дека може и знае се да испее Кој што сака може да зборува, он си е пејач и тоа е тоа.