ооо Нико и мозок магаре и музика бе испиен му е мозокот од филозофиите за љубовта ко ние да не знаеме што е тоа! Не знам некој со мозок ко што рекоа сите дали ги будел и ги ``заспивал`` со пеење и дерење ко за инат. Ма дајте, добро што отпадна дури ни на таткоми не му беше симпатичен ми викаат дома овој колку години има 30? Викам не 20 и нешто ваљда.
Многу ми се допадна Јана! Супер испеа. Ме изнасмеа Иванна со балонов Убаво ја погоди по глава... Ма и малку и беше!
Eднаш ставила точка (.) на статус на фејсбук и добила многу лајкови, не очекувала да добие толку лајкови на таков безвезен статус. Како се насмеа кога ја праша Ненад/Јана
секој си има свој фаворит, само јас зборувам за глас, за ништо друго, се си доаѓа подоцна, може не е опуштен, ама ќе се види кој, колку знае да пее на крај.
А од кога Квин се водат како поп-група?! Инаку, Иван супер почна, се надевам така ќе биде и до крајот.
Реинбоу финтата и беше дека она е ѕвезда и дека што и да стави ќе има лајкови Инаку настапот ми се допадна .
Јас така мислам уште од првата гала вечер кога му се фрли и му го сокапа носот!!! Со тек на време сум се посигурна дека има нешто повеќе од искрички!!! Али ако, нека има љубов
Од моите топ 3 во идолов, Иван, Мики и Јана, само Мики малку ме разочара. Јана ми беше преслатка и супер испеа, а Иван, ааххх.. Eптен е убав, бре! Плус убаво пее